Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Przez działania Profit Plus oję się o swoją Spółkę wątek zamknięty Od drugiego półrocza 2017 mam same opóźnienia - deklaracje przychodziły z...
~Damian
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 lipca 2018

Nikomu tego nie życzę wątek zamknięty Proszę uważać . Księgowość prowadzona w sposób straszny. Obecnie spółka...
~Paweł
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 czerwca 2018

Dramat wątek zamknięty Obsługa klienta na niskim poziomie. Błędy w prowadzonej dokumentacji. Brak...
~Piotr
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2018

Polecam! wątek zamknięty Szybko! Sprawnie! Mistrzowie wyjątkowych rozwiązań :D
~Kamil
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 listopada 2017

Zdobyłem pewność wątek zamknięty Dzięki doradcom z Profit Plusa nabrałem pewności w sprawie moich podatków....
~Przemysław K.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 listopada 2017

Prawda wątek zamknięty Okazało się, że to co w innych "doradztwach prawnych" było trudne i nie do...
~MC
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 listopada 2017

poważne podejście do klienta wątek zamknięty Super! Dawno nie spotkałam się z tak profesjonalną, rzetelną obsługą! Miałam...
~Marta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 listopada 2017

Obsługa Pani Zuzanny wątek zamknięty Pani Zuzanna z Profit Plus ekspresowo pomogła nam z problemme podatkowym!...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 października 2017

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Rewelacyjny kontakt, pełne profesjonalizmu podejście do współpracy,...
~Paweł M.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 października 2017

Bezwzględnie odradzam! - Profit MINUS. wątek zamknięty Bezwzględnie odradzam! - Profit MINUS. ProfitPlus prowadził sprawy mojej...
~Sebastian Wielgus
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 września 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry