Widok
Program PEWNE AUTO
Kupiłem ich auto 2 letnie w programie pewne auto Toyote Corolle jaki bylem szczęśliwy mimo tego ze dałem 5tys wiecej jak cena rynkowa za to ze auto pewne z gwarancja BEZWYPADKOWE!!!. DO czasu co chwile cos bylo i jest nie tak. Przez przypadek trafilem do rzeczoznawcy i wyszlo ze samochód byłu mocno uderzony w bok łącznie ze słupkiem i progiem!! Gdy sie do Cartera zwróciłem na początku sie wypierali jak postraszyłem to sie im przypomnialo ze auto rok wcześniej przed zakupem był zeczywiscie uderzony i robiony na firmowej blacharni w Brzeźnie! tragedia chciałem odszkodowanie w gotówce to mnie wywalili i żebym sobie szedłl z tym na policje! Dobrze wiedza ze nic nie można juz zrobic i chamsko maja klienta gdzies! Powinna prokuratura tym dilerem sie zajać i przejzeć papiery jakie stacje autoryzowane Toyoty robia bo czepiają sie autohandli a tu wielka toyota perfidnie oszukuje i smieje sie z ludzi którzy uwierzyli w program! Nawet centrala Toyoty w wawie powiedziala ze program pewne auto to sa zalecenia jak ma być dla dilera a nie wytyczne i umyli rece!!! szok!! Jeżeli ktoś miał podobne problemy to prosze o kontakt może wspólnie zrobimy coś bo jednostkę traktują jak smiecia! tomek@314.pl
Moja ocena
Toyota Carter
kategoria: Salony samochodowe
obsługa: 1
oferta: 1
jakość usług: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6