Widok
Program coachingowy w "UniCoaching"
Po indywidualnym programie coachingowym z Anią, przede wszystkim uświadomiłam sobie, jaką mam misję do spełnienia w życiu :-) Coaching uświadomił mi, że uszczęśliwiam ludzi, daję im radość i ich inspiruję. Cieszę się też z tego, że znalazłam mój cel i nowy kierunek zawodowy, w którym chcę iść. Wiem, że będzie on ewaluował, ale teraz jestem w 100% pewna co mnie kręci i co chcę dalej robić. Ponadto wzrosło moje poczucie własnej wartości.
Na kolejne sesje czekałam z wielką radością. Wartościowe były dla mnie prace domowe pomiędzy sesjami, które chętnie odrabiałam, bo były trafione i urozmaicone. Podczas spotkań, Ania nie tylko pytała i słuchała, ale też dawała mi wskazówki, co jeszcze warto zrobić i na podstawie tego stworzyłam własne narzędzia do pracy i planowania.
Uważam, że coaching to bardzo dobrze zainwestowane pieniądze w rozwój osobisty i zawodowy. Ta inwestycja na pewno zwróci się w postaci większej wiary we własne możliwości :-) Polecam coaching indywidualny z Anią, bo to nie tylko konkretny coach, ale też i świetna, uśmiechnięta kobieta.
Na kolejne sesje czekałam z wielką radością. Wartościowe były dla mnie prace domowe pomiędzy sesjami, które chętnie odrabiałam, bo były trafione i urozmaicone. Podczas spotkań, Ania nie tylko pytała i słuchała, ale też dawała mi wskazówki, co jeszcze warto zrobić i na podstawie tego stworzyłam własne narzędzia do pracy i planowania.
Uważam, że coaching to bardzo dobrze zainwestowane pieniądze w rozwój osobisty i zawodowy. Ta inwestycja na pewno zwróci się w postaci większej wiary we własne możliwości :-) Polecam coaching indywidualny z Anią, bo to nie tylko konkretny coach, ale też i świetna, uśmiechnięta kobieta.
Moja ocena
Coach Zmiany Zawodowej
kategoria: Coaching
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6