Widok

Progressive Rage

Progressive Rage Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Progressive Rage, - 6 czerwca 2008 godz. 20.00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

NEGATYW-KONCERT-20.06WTOREK!!!!!!!!

20 BĘDZIE KONCERT W NEGATYWIE , UNHUMANED I PANOPTIKON, KONIECZNIE PRZYJDZCIE!!!!!!!!!!

bardzo dobra impreza. dj. Ragemen serwuje wybuchową mieszankę rocka , metalu , hardcore, grunge wraz najlepszymi numerami wywodzącymi się z innych gatunków. Klub zajefajny + dobra atmosfera i nagłośnienie. No i co najważniejsze :) browar 0,5 już od 3,5zł. butelka 0,5 - 4zł. Komu rock'n'roll miły niech wpada.

A jak z kobietami..?

Mam kawałek drogi ...więc nie wiem czy warto?(mam na mysli "białogłowy) Moze ktoś zda relację bardziej szczegółową? z DOŁU dzięki m/

...

bardzo, bardzo pozytywnie :) ciężka muzyka i to się chwali

kOCHAM CIE REJDZ BEJBE!!!

Byliscie na Sphaerii ?? z*******y KONCERT!!!

BARDZO WAŻNE PYTANIE ! ! !

24 kwietnia 2007 miał być koncert jakichś punkowych kapel: Nie Pierdol i jakieś jeszcze ( nie pamiętam ). To aktualne czy odwołane, czy co ??????????

BARDZO WAŻNE PYTANIE ! ! !

24 kwietnia 2007 miał być koncert jakichś punkowych kapel: Nie Pierdol i jakieś jeszcze ( nie pamiętam ). To aktualne czy odwołane, czy co ??????????

koncert niestety został odwołany... 1sze Urodziny Progressive Rage zostały przełożone na 1 maja, kiedy to również odbiędzie sie koncert, ale innych kapel. po wieksze info zapraszam na strony www.progressive-rage.com i www.negatyw.gda.pl, jak rowniez i na trojmiasto.pl bedzie odpowiednie info

a kapele ktore mialy zagrac 24 kwietnia mysle ze jeszcze zdaza zagrac na Progressive Rage, wiec prosze sie tak nie martwic ;)

co na nowy sezon?

jakiesplany?;>

1 Szatania jest za 2zl :P
2 Muza jest ograniczona niema Punka Niema Reage Brak jakiegoś HC
w wykonaniu kogo kolwiek

Jak ktoś lubi sie po pogowac To nie polecam jak usiąść oddac sie konsumbci i ocenie organoleptycznej chojowego borwara to zapraszam :P XD

A ja obiecuję że 18 marca będzie potężna dawka punk-rocka i pogować będzie do czego:D

Inne tematy z forum Rozrywka

Targi Książki (11 odpowiedzi)

W dniach 20-22 lutego 2026 roku, w Polsat Plus Arenie Gdynia, odbędą się pierwsze Targi Książki w...

Nasi chłopcy. Mieszkańcy Pomorza Gdańskiego w armii III Rzeszy (54 odpowiedzi)

To pierwsza monograficzna wystawa, przygotowana w oparciu o materiały i pamiątki osób prywatnych...

Festiwal Remcon 2026 (21 odpowiedzi)

Remcon 2026 powraca do Was z podwójną siłą, jeszcze większy! Widzimy się 13-15 lutego 2026 w...

do góry