Widok

Projekt Piecewska

Projekt Piecewska Temat dostępny też na forum:
Budynek wielorodzinny powstaje w śródmiejskiej lokalizacji, wśród niewysokiej zabudowy wielorodzinnej i zabudowy jednorodzinnej. Co ważne wbudowywany jest w rozwiniętą infrastrukturalnie dzielnicę, więc niedaleko jest szkoła, przedszkola, przychodnia, sklepy, punkty usługowe. Przy tym komunikacja miejska jest tu bardzo dobrze rozwinięta, a uruchomienie linii tramwaju na Morenie jeszcze ją ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zalewają strop poziomu -1 :)

Wychodzą z podziemii
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Usterka goni usterkę

Deweloper ma tylko ładne wizualizacje. Wykonanie jest beznadziejne,ekipy to zlepek ludzi "zielonych" tania siła robocza. Już mi szkoda tych pieniędzy, które wyrzuciliśmy...Brak współpracy i chęci naprawy największych karygodnych błędów!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 15

prośba o szczegóły

dzień dobry,
poproszę o rozwiniecie myśli odnośnie naprawy największych karygodnych błędów. Wielu ludzi w tym ja zarezerwowało mieszkanie na Piecewskiej i Pani/Pana opinia i doświadczenie z deweloperem może mieć kluczowe znaczenie przy podjęciu dalszych kroków kupna.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

a mnie się podoba

Nie zgadzam się, też kupiłam mieszkanie w tej lokalizacji i widzę jak z tygodnia na tydzień prace posuwają się naprzód! Lokalizacja bardzo mi odpowiada, duży balkon, nietypowy kształt budynku i dużo światła wewnątrz! Blisko do szkoły, centrum, winda i parking podziemny, powinno być ok! skąd wiadomo o błędach, przecież budynek jeszcze nie oddany?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
"wśród niewysokiej zabudowy wielorodzinnej" - rozumiem, że w erze popularności wysokościowców powyżej 55 m i budynków wysokich np. 17-kondygnacyjnych, te 11-kondygnacyjne wieżowce spółdzielcze to już po prostu "niewysoka zabudowa wielorodzinna" :D
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

podwykonawca

Jestem podwykonawca na piecewskiej i szczerze mówiąc jest to dla mnie mercedes w cenie Fiata nie rozumiem jak im się to kalkuluje ale użyte są dobre materiały
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 13

komentarz kopiuj/wklej przez ludzi dewelopera

Jakość wykonania pomimo użytych materiałów pozostawia wiele do życzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Morena

3 Lipy (7 odpowiedzi)

Morena to dzielnica o dobrze rozwiniętej infrastrukturze. Mieszkańcy w pieszej odległości od...

Kusocińskiego (19 odpowiedzi)

Morena to dzielnica ceniona za dogodną infrastrukturę, szeroką ofertę handlową, edukacyjną i...

Młoda Morena Park (17 odpowiedzi)

Młoda Morena Park to kameralne osiedle domów, zlokalizowane w bezpośrednim sąsiedztwie lasu,...

do góry