Pani Justyna Kalinowska wykreowała projekt sali sprzedażowej mojego salonu z bielizną i bra-fitting'iem w Leer, Niemcy. Efektem jej pracy jestem zachwycona:)
Długo się z zastanawiałam czy przy wysokich kosztach inwestycji w przebudowę lokalu dodać kolejny - na usługi architekta wnętrz. Ostatecznie zdecydowałam się i uważam, że każda złotówka to nie koszt, a inwestycja w zadowolenie moich llientek, oszczędność czasu na szukanie materiałów i ogrom praktycznej wiedzy płynącej z wieloletniejgo doświadczenia połączone z niezwykłą kreatywnością. Tu nie było rzeczy niemożliwych - nie było problemów - były kwestie do rozwiązania.
Pani Justyna jest bardzo rzetelna i terminowa, a jednocześnie miała potrzebny do mojego projektu zmysł artystyczny oraz kobiecą intuicję. W końcu sklep jest dla kobiet i chciałam, by czuły się podczas mierzenia bielizny i doradztwa, swobodnie i wyjątkowo. Zależało mi, by powstało wnętrze inne niż wszystkie: kobiece, pełne elegancji, jednocześnie spójne z dużą fototapetą w stylu komiksowym zaprojektowaną przez moją siostrę (www.paulinanawrot.pl). Gorąco polecam!