Widok

Projektant wnętrz

Dzień dobry,
Czy ktoś z Was korzystał z usług projektanta wnętrz? Jeśli tak to mógłbym poznać ceny? Póki co byłem w kontakcie z jedną firmą i dostałem wycenę na 16 tys za projekt urządzenia salonu z kuchnią, łazienki i 4 sypialni.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Polecam Dizaro-Studio Projektowania Wnętrz. Tworzą piękne i funkcjonalne wnętrza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Żal mi takich buraków jak Ty. Nawet językiem ojczystym się posługiwać nie potrafisz i masz urojenia o jakiejś reklamie. Pewnie żresz ze swoim konkubentem parówki z biedry i Ci mózg owrzodziło od tej chemii, jełopo z kurnika.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zawsze możesz wykupić projekt np. na salon + łazienkę + jedną sypialnię a resztę samemu. Jeśli będziesz robić kuchnię na wymiar, to solidna firma zrobi Ci projekt kuchni i wizualizację.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

projekcik polonista, eh zajady mi pękną!
"językiem ojczystym się posługiwać nie..." językiem ojczystym posługiwać się nie-itd, itp, pajacu...
a "meisięczna pensja" to już szczyt polskiej nowomowy!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

~anonim 37.47.233 Obserwuje Twoje wpisy od jakiegos czasu i nawet mi Ciebie nie żal dla mnie jestes zawistnym i wstrętnym człowiekiem., który jedno co potrafi to obrażac innych forumowiczów. W realu gdybys miał mus w twarz wypowiedziec takie słowa to pewnie bys sie w rastopy sfajdał. Żenada i słabe te Twoje wpisy, zwyczajnie wstyd ,że ktos taki tu mieszka.! Więcej Ci nic nie napiszę bo szkoda klawiatury na takich ludzi.
Ludzie nie zezwalajcie na wpisy tego typa bo popieracie jego słowna agresję.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zajady mu pękną, bo to jedyne co mu zostało do pęknięcia. Pupka już dawno pękła.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Projekt
2019-12-04 19:44:17
Żal mi takich buraków jak Ty. Nawet językiem ojczystym się posługiwać nie potrafisz i masz urojenia o jakiejś reklamie. Pewnie żresz ze swoim konkubentem parówki z biedry i Ci mózg owrzodziło od tej chemii, jełopo z kurnika.
Hej, Projekt oby projekta Ci dobre wyszły, bo kulturą osobistą to już nie nadrobisz. Ogólnie współczuję, 16 tys. to półtora pensji, ale mi żal Cię biedaku, bo bidny jesteś na duchu i tak w ogóle.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziękuję za troskę, ale nie narzekam na bogactwo wewnętrzne.
Co do kultury osobistej to zaadaptowałem ją do niskiego poziomu forum. Do Malkontentów mówi się ich własnym językiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja korzystałam z usług projektantów online. Cennik był chyba 100 zł/m2. Podsyłam mój projekt: https://senkoart.pl/projekty-wnetrz/salon-z-aneksem-kuchennym-22-m2/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (16 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry