Widok
zgadzam sie z toba Czacha. wyslalem wczoraj mam nadzieje kulturalnego maila do KInO Neptun (info@harpagan.pl) i dostalem kulturalną odpowiedz, ze organizatorzy na pewno sie wypowiedza na temat H24. Zdaje sie, ze bylo jeszcze kilku organizatorow poza Neptunem i kol. Kalsztein nie bedzie sie wypowiadal zanim nie zbada i nie wyjasni spraw ze wszystkimi zainteresowanymi stronami. Dla mnie brzmi rozsadnie.
poczekajmy wiec na wyjasnienia.
poczekajmy wiec na wyjasnienia.
Czacha napisał(a):
> Proponuje abyśmy przestali pyszczyć, a poczekali na oficjalny
> komunikat organizatorów.
Czacha, ja nic innego nie robię od wczoraj wieczór tylko czekam :) Zresztą czekam na ten komunikat i przeprosiny od niedzieli rana. Mija dokładnie 46 godzin od zamknięcia bazy w Pucku. Chyba już najwyższa pora na to, by się wielce szanowni organizatorzy (czyt. buraki) łaskawie do nas odezwali. Korkoracz
> Proponuje abyśmy przestali pyszczyć, a poczekali na oficjalny
> komunikat organizatorów.
Czacha, ja nic innego nie robię od wczoraj wieczór tylko czekam :) Zresztą czekam na ten komunikat i przeprosiny od niedzieli rana. Mija dokładnie 46 godzin od zamknięcia bazy w Pucku. Chyba już najwyższa pora na to, by się wielce szanowni organizatorzy (czyt. buraki) łaskawie do nas odezwali. Korkoracz