Widok

Prośba o pomoc

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Kochani, mam do Was ogromną prośbę. Strasznie mi głupio prosić o pomoc za pośrednictwem forum, ale okoliczności mnie zmusiły :( Choruję na stwardnienie rozsiane. Jestem w ciąży i po porodzie nie mogę liczyć na refundację leczenia, a jest to koszt około 3tys. zł na miesiąc. Niestety nie stać nas z mężem na taki wydatek, jako że ja ze względu na chorobę (i niedługo też wychowywanie naszego Maleństwa) nie pracuję, a mąż zarabia połowę wartości miesięcznej kuracji. Strasznie się boję, że bez leczenia mój stan nie pozwoli mi na samodzielne zajmowanie się synkiem. Najgorsza jest ta bezsilność. Całe szczęście mój mąż dowiedział się, że Polskie Towarzystwo Stwardnienia Rozsianego umożliwia założenie subkonta w tejże organizacji pożytku publicznego i zbieranie pieniędzy z 1% podatku. W tej chwili to moja jedyna szansa na normalne życie. No, prawie normalne… Byłabym Wam, kochani, bardzo wdzięczna, jakbyście przekazali swój 1% podatku przy wypełnianiu PITa na rzecz mojego leczenia. Wystarczy w odpowiednim miejscu w rozliczeniu wpisać poniższe dane:

KRS: 0000083356
Cel szczegółowy 1%: Agata Długokęcka

W starszych drukach PIT trzeba jeszcze wpisać nazwę OPP: Polskie Towarzystwo Stwardnienia Rozsianego.

Więcej informacji znajdziecie na blogu, który założył dla mniej mój kochany mąż: http://sm-resist.blogspot.com/
Z góry dziękuję za wsparcie! To dla mnie kwestia być albo nie być, także bardzo doceniam Waszą pomoc. I życzę Wam wszystkiego dobrego!
Agata Długokęcka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.ceragem-lodz.pl/artykuly-prasowe-ceragem/CERAGEM a choroby autoagresywne.pdf

WARTO POCZYTAĆ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

do góry