Widok

Prośba od Lechistki

Wiem, że wielu z Was denerwują reklamy stronek, ale jako że jest tu wiele różnych kategorii - postanowiłam spróbować. Oto moja strona: http://vanthegirl.blog.onet.pl
Na tej stronie codziennie zamieszczam newsy piłkarskie i wyniki lig europejskich... Nie sugerujcie się tym, że jestem dziewczyną Jeśli chociaz jedna osoba wejdzie to będe bardzo wdzięczna a już w ogóle za jakikolwiek komentarz, bo będzie on dla mnie naprawdę bezcenny...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam na Twojej stronce kilkanaście dni temu:))
Powiem uczciwie, że nie spodziewałam się, że jest naszpikowana takimi ciekawymi danymi:))
Nie mam zbyt wiele czasu, tym bardziej, że sporadycznie bywam w necie, ale jak tylko wyrobię się czasowo, to z ogromną przyjemnością przejrzę ją i przeczytam wszystko od a do z. Tak na pierwszy rzut oka jest naprawdę bardzo fajna i widać, że włożyłaś w nią nie tylko wszystkie swoje umiejętności, ale i "serce".
Cieplutko Ciebie pozdrawiam :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Sport

Bonus powitalny jak z nim grać, aby zarobić (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim. Chciałbym dowiedzieć czy można zarobić, na bonusach powitalnych w kasynach...

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (3 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

do góry