Widok

Prostowanie podwozia - szukam warsztatu.

Zna ktoś warsztat /warsztaty specjalizujące się w prostowaniu podwozia?
Auto po kolizji, uderzenie z prawej strony, uszkodzenie prawego błotnika, nadkola, koło cofnięte o 30mm.
Kto potrafi to zrobić?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
mirki z kaszub
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
Obawiam się,że po naprawię będziesz miał problem z samochodem. Po takim strzale w zawieszenie zawsze będzie coś się działo podczas jazdy.
W bogatych krajach takie auto złomuje się bez dyskusji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
Ale żyjemy w Polsce, tym bardziej nie warto złomować auta, za które zapłaciło się kilkanaście tysięcy złotych.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
sejmik podaj namiary gdzie tobie robili
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
niezłe, mirki on zadrwił z Ciebie, pewnie po prostowaniu 4 śladu sprzedasz jako bezwypadkowy....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Koło cofnięte O JEDYNE 30mm (tylko trzydzieści milimetrów) Więc o jakich czterech śladach mówimy? Co ty piedrolisz? Najprawdopodobniej tylko wahacz zgięty, a wy już byście złomowali. Ciekawe czy z tego powodu swój samochód byście tak chętnie na złom oddali i poszli do salonu po nówkę.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
poziom mechanika, ceruj skarpety Władzio

...wahacz się wymienia a nie prostuje...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
Czy ja napisałem coś o prostowaniu?? Napisałem, że zgięty. Każdy głupi zrozumie, że podlega wymianie, ale taki ćwierćinteligent musi mieć napisane wyraźnie "wymiana".
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak,tak w Polsce jeździmy składanym złomem. Niektórzy po takich naprawach nawet nie wiedzą ,że jadą bokiem jak dosłownie czteroślad , a opony po kilku tys.km. mają ząbki albo w skrajnych przypadkach stają się łyse. "Pan mechanik" tak zrobi ,że nic nie będzie z zewnątrz widać.
Za to najważniejsze ,że auto kosztowało kilkanaście tys.zł. i trzeba nim dalej jeździć i stwarzać zagrożenie w ruchu drogowym.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13
tylko warsztat z rama polecam pacars gdynia lub czaje oa na habrowej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry