Widok
Prostytucja - dobre źródło utrzymania?
Opinie do artykułu: Prostytucja - dobre źródło utrzymania?.
Niemoralne, bez wstydu, rozpustne, pochodzące ze społecznego marginesu - tak postrzegane są najczęściej osoby świadczące usługi seksualne. Po co to robią? Wiele z nich pragnie w ten sposób podwyższyć swój standard życia.Wokół kobiet oferujących usługi seksualne narosło wiele mitów i stereotypów. Uważa się je za osoby niemoralne, rozpustne, żyjące na marginesie społecznym. Równie popularny stereotyp pokazuje prostytutki jako ofiary zmuszane do pracy przez organizacje przestępcze lub ...
Niemoralne, bez wstydu, rozpustne, pochodzące ze społecznego marginesu - tak postrzegane są najczęściej osoby świadczące usługi seksualne. Po co to robią? Wiele z nich pragnie w ten sposób podwyższyć swój standard życia.Wokół kobiet oferujących usługi seksualne narosło wiele mitów i stereotypów. Uważa się je za osoby niemoralne, rozpustne, żyjące na marginesie społecznym. Równie popularny stereotyp pokazuje prostytutki jako ofiary zmuszane do pracy przez organizacje przestępcze lub ...
Jest to bardzo dobre źródło utrzymania, bo po studiach ekonomicznych nie znalazłem pracy i zostałem męską, uległą prostytutką homoseksualną. Zarabiam najmniej 5 tysięcy miesięcznie .... a przeciętnie to 8 - 10 tysięcy,
mam stałych klientów, większość żonatych
teraz zbliża się sezon wakacyjny i najazd warszawiaków, będzie co robić ...
mam stałych klientów, większość żonatych
teraz zbliża się sezon wakacyjny i najazd warszawiaków, będzie co robić ...
Nikt nie poruszył ważnej kwestii. Mianowicie usług prostytutek dla niepełnosprawnych, ruchowo i umysłowo. Udowodniono, ze ci umysowi maja popęd jak każdy zdrowy człowiek. W Holandii państwo płaci za takie "pielęgniarki". I udowodniono, ze tacy mężczyźni są spokojniejsi. Wiec jak widać można się puszczać w wyższym celu:-)
Rozpustnicy nie wejdą do Królestwa Bożego.
a i już teraz ponoszą konsekwencje swojej rozpusty...
od chorób po rozpad małżeństwa...
Tylko bardzo silni duchowo potrafią w sposób dostatecznyh panować nad swoim ciałem a i im czasami przydaży się upadek... ale Bóg ich pod nosi za każdym razem bo należą do Niego...
od chorób po rozpad małżeństwa...
Tylko bardzo silni duchowo potrafią w sposób dostatecznyh panować nad swoim ciałem a i im czasami przydaży się upadek... ale Bóg ich pod nosi za każdym razem bo należą do Niego...
Pecunia non olet !!
... żadna uczciwa praca nie hańbi. Jak kto lubi czemu nie, byle uczciwie i z zachowaniem zasad higieny. Przecież zwykli robotnicy czy pracownicy biurowi też sprzedają się pracodawcy na te 8-12 godzin tylko części ciała inne w użytku. Jeden sprzedaje głowę inny ręce, nogi a inny d...pę. Pozdrawiam.
Prostytutka to najuczciwszy zawód na świecie. Nie ma żadnych nieporozumień, spekulacji, oszustwa, krętctwa, zobowiązań i wielu innych. Ot handel w najczystrzej postaci.
W starożytnym Rzymie połowa kobiet trudniła się tym zawodem. Jak wiemy Imperium upadło ale wątpię aby to było tego bezpośrednim powodem.
Popieram prostytucję !!! Stop obłudzie !!!
W starożytnym Rzymie połowa kobiet trudniła się tym zawodem. Jak wiemy Imperium upadło ale wątpię aby to było tego bezpośrednim powodem.
Popieram prostytucję !!! Stop obłudzie !!!
Rozbawiłeś mnie, widocznie należysz do tych którzy przedtem muszą się intelektualnie wyspowiadać. No tak, po obejrzeniu filmu w kinie i kolacji z 3 stówki to już jest bardziej człowiecze. Dzisiaj na tym portalu przeczytałem jeszcze o poecie co nic innego nie umie tylko siedzieć na parkingu. Myślisz że to podobne zajęcie? Uważam że tak. Tylko że wolę dziwkę, bo nie nazywa pieprzenia się sztuką. Poeta za to musi na dodatek sam ze sobą... Podobnie jak Ty. Boli Cię że to takie proste i każdy potrzebuje.
raz w miesiącu...
Umawiam się...korzystając z ogłoszen na portalj trojmiasto.pl....Przyznam...ze dziewczyny dbają o faceta....gdy zona mowi ble ble..nie wezmę do ust bo to dziwkarskie....to one robią to profesjonal ie.Przyznaję...ze artukuł to prawda i to co piszą o facetach i powrotach do rodziny po takim spotkaniu zgadza się z thm co czuję.... Jestem zrelaksowany i nie czepiam się zony..ze ma odmienny popęd seksualny...sumienie mnie nie gryzie...Facet kocha....ale monogamistą nie jest...
Jest nowa forma prostytucji
Autorka powinna jeszcze wspomnieć o prostytucji wirtualnej, bardzo wiele kobiet, których nikt do tego nie zmusza, uprawia tę nową formę sprzedaży siebie na portalach internetowych. Myślę, że to jest przyszłość prostytucji, łatwe pieniądze stosunkowo małym kosztem moralnym, zadziwiające rzeczy tam się dzieją.
Prostytucja to przejaw upadku cywilizacji!
W historii zawsze tak było, że im gorsza była sytuacja kobiet (kryzys gospodarczy, wojna itp) tym więcej było prostytutek. Obecnie gdy brak jest stabilizacji (nie tylko ekonomicznej) w neoliberalnym, zglobalizowanym kapitalizmie kobiety wybierają taką droge dobrowolnie lub są oszukiwane i przymuszane. Europa i tak jest jeszcze cywilizowana.
Demonizujecie prostytucję.
Z tekstu jasno wynika że 40% dziewczyn odczuwa podniecenie podczas zbliżenia z klientem, co przyznam szczerze nawet mnie zdziwiło. Faceci, którzy korzystają z ich usług to nie są jacyś seksualni potworzy, a spragnieni miłości i kobiecego ciała normalni mężczyźni. Cały przekrój społeczny. Co złego jest w tym że obie strony się spotkają i zaspokoją własne potrzeby ?
NIENAWIDZĘ TEGO PORTALU
OBRZYDLIWE I CZĘSTO WULGARNE ANONSE TOWARZYSKIE ALFONSÓW PROSTYTUTEK CUDZOŁOŻNIKÓW ROZPUSTNIKÓW PEDOFILÓW ZACHĘCAJĄ DO PROSTYTUCJI CUDZOŁÓSTWA HOMOSEKSUALIZMU I PEDOFILII. NIENAWIDZĘ TEGO PORTALU ZA TO ŻE DEGENERUJE MŁODZIEŻ I ZASZCZEPIA W UMYSŁACH ZGNILIZNĘ MORALNĄ. ZA OGŁOSZENIA TYPU "SPOTKAM SIĘ Z MĘŻATKĄ(SIC!) W OCZYWISTYM CELU" CZY "ZASPONSORUJĘ MŁODĄ NASTKĘ" ITP. TROJMIASTO.PL POWINNO BYĆ SUROWO UKARANE! JAK MOŻNA PROPAGOWAĆ CUDZOŁÓSTWO LUB PEDOFILIĘ? TO W GŁOWIE SIĘ NIE MIEŚCI CO ZA CHORE CZASY OBECNIE NASTAŁY. :( UPADEK MORALNY JAK W SODOMIE I GOMORZE!
Strażniku moralności i czystego sumienia krucjatę zacznij od siebie.
Czego szukasz w tych ogłoszeniach ? Wiesz, że krzycząc na innych z pozycji mentora i autorytetu moralnego popełniasz ciężki grzech pychy ? Chore czasy obecnie nastały ? Przed wojną za czasów marszałka Piłsudskiego w Gdyni było kilkanaście legalnych domów publicznych.
wszystkie kobiety sie zachowuja jak prostytutki!a czy zony nimi niesą?
studentce z ogłoszenia dasz 200zł i masz numerek zaliczony.Ale normalnie musiał bys ja z 10 razy zaprosic na obiad drinki wypady na dyskoteke całe kilka miesieca kase wydajesz a ona wkoncu cie oleje inawet nie bzykniesz wydasz nie 200zł ale 2000 zł!!A zona to najdroższa prostytutka a co najgorsze zawsze ta sama . Pracujesz i cala wypłatę oddajesz!! Czasami nawet musisz dodatkowo wdomu wszystko sam robic bo ona tylko paznokcie maluje i do sklepów biega!!!
a co zrobiła nasza najbogatsza Polka - już św. pamięci?
Wyjechała na Zachód sprzątać, zauroczyła bogacza, rozbiła jego małżeństwo, owdowiała i odziedziczyła fortunę, mając parę spraw spadkowych i przynosząc Polsce oraz Polkom złą renomę. Pokażcie superwynalazcę, noblistę czy sportowca polskiego, który by tyle zarobił swoim talentem? Jedynie panie mogą na d. aż tyle zarobić. I mało co by kupiła St. Gdańską - była celebrowana przez Kościół polski. A może założyła chociaż fundację ratującą życie chorym dzieciom? Czy zapisała to kotom?
albo inne
Ten sam kolo, powiedzmy że Czesiek przychodzi do innego burdla, a że jak już wiemy z monetą u niego krucho to znów z drobnymi wyskoczył:
- Mam prawie dychę i chcę spuścić z kręgosłupa!
- Za dychę to możesz skórą poruszać, ewentualnie idź do ostatnich drzwi, tam jest Romek sprzątacz, możesz go przerobić za dychę
No i poszedł. Siedzi gruby Romek z wypiętym bawolim okiem i Czechu jedzie z tematem. Po kwadransie Czesiek mówi:
- No nie mogę, zrób jakiś nastrój, jakiś klimat bo nie dam rady.
Romciu wypluwa peta z ryja i chrypkim głosem
_ Kocham Cię...
- Mam prawie dychę i chcę spuścić z kręgosłupa!
- Za dychę to możesz skórą poruszać, ewentualnie idź do ostatnich drzwi, tam jest Romek sprzątacz, możesz go przerobić za dychę
No i poszedł. Siedzi gruby Romek z wypiętym bawolim okiem i Czechu jedzie z tematem. Po kwadransie Czesiek mówi:
- No nie mogę, zrób jakiś nastrój, jakiś klimat bo nie dam rady.
Romciu wypluwa peta z ryja i chrypkim głosem
_ Kocham Cię...
promocja
czyżby artykuł był promocją zakładki ogłoszeniowej "towarzyskie"?
widać trójmiasto.pl dba oto aby się działo w branży. Nie jestem przeciwnikiem prostytucji - niechaj sobie jest, bo może część facetów może mieć spełnione swoje fantazje jakich nie spełni jego kobieta oraz z innych przyczyn niechaj sobie jest.
widać trójmiasto.pl dba oto aby się działo w branży. Nie jestem przeciwnikiem prostytucji - niechaj sobie jest, bo może część facetów może mieć spełnione swoje fantazje jakich nie spełni jego kobieta oraz z innych przyczyn niechaj sobie jest.
wniosek z tych badań jest jeden. Do prostytutek chodza frustraci, nieudacznicy i niedojrzali egoiści - czyli socjopaci i psychole. druga sprawa to opinia seksuologow ze protytutki sprzyjają stabilności i trwałości małżeństw i rodzin - WTF? . moze tych facetow ktorzy nie moga wytrzymać bez seksu bo sa niewystarczająco zaspokojeni przez zony trzeba lepiej leczyc? pokazać że swiat nie kreci sie tylko wokol zachcianek ich przyrodzenia?
Może te kobiety, które krwawią co miesiąc należy leczyć ?
Dla faceta to kwestia fizjologii i higieny psychofizycznej. Kobiety mają swoje wydzieliny, które co miesiąc muszą odprowadzać, a mężczyźni muszą opróżnić od czasu do czasu swój magazynek bo inaczej ich rozniesie i tyle. Oczywiście, że zaspokojony facet nie pójdzie do prostytutki. Oczywiście, że frustracja powodowana niemożnością zaspokojenia swoich potrzeb popycha mężczyznę do odwiedzin u panienki, ale którego z nas nie dopada czasem frustracja ? Kobiety nie czują się czasem sfrustrowane ? W pełni podpisuję się pod tezą, że "prostytutki sprzyjają stabilności i trwałości małżeństw i rodzin". Przyczyniają się również do zmniejszenia liczby przestępstw na tle seksualnym.
ale marudy!-więcej optymizmu--niedlugo lato!
wiekszosc kobiet.żony zachowuja sie jak prostytutki...
Lasce z ogłoszenia dasz kase i masz numerek zaliczony. Normalnie musiał bys ja z 10 razy zaprosic na obiad drinki dyskoteka,,spacer--trele-morele- całą kilka miesieca kase wydajesz a ona wkoncu cie oleje,zero sex, nie bzykniesz wydasz ok 2000 zł!!A zona to najdroższa prostytutka a co najgorsze zawsze ta sama . Pracujesz i cala wypłatę oddajesz!!... musisz dodatkowo wdomu wszystko sam robic bo ona tylko paznokcie maluje,shoping i ploteczki z laskami///brrr
Lasce z ogłoszenia dasz kase i masz numerek zaliczony. Normalnie musiał bys ja z 10 razy zaprosic na obiad drinki dyskoteka,,spacer--trele-morele- całą kilka miesieca kase wydajesz a ona wkoncu cie oleje,zero sex, nie bzykniesz wydasz ok 2000 zł!!A zona to najdroższa prostytutka a co najgorsze zawsze ta sama . Pracujesz i cala wypłatę oddajesz!!... musisz dodatkowo wdomu wszystko sam robic bo ona tylko paznokcie maluje,shoping i ploteczki z laskami///brrr
istota
Chodzę od czasu do czasu bo lubię. Mam cos w głowie trochę jakby wyrzuty ale najzwyklej w świecie lubię to. Mam kobietę. Wolę to niż pieprzenie się z koleżankami z pracy. Czysty układ, bez telefonów itp. Nie wierzę, ze jeśli ktoś raz spróbował to byl tp tyko ten jeden raz. Jak się jest psem to juz chyba do końca.
Robię dokładnie tak jak ty i też mam wyrzuty, bo mam żonę, mam dwójkę dzieci, no i ... chętne koleżanki w pracy. Kocham żonę i dzieci ponad życie, ale czasem brakuje mi fizycznego zbliżenia z kobietą. Nie jesteś psem, nie jesteś kanalią. Kanalie wdają się w romanse, szukaja kochanek, angażują się emocjonalnie. Jesteś normalnym, zdrowym facetem.
Wybaczcie ale..
nie wiem co by mnie zmusiło abym musiała dawać d.. za pieniądze!
Często te małolatki nie są w złej kondycji finansowej ale po prostu lubią szybkie pieniądze za zeszmacenie się. Łatwa kasa na wydatki typu ciuchy, kosmetyki itp. No i na pozerstwo, aby po prostu zrobić szał wśród znajomych. Nie mogę zrozumieć po prostu że one robią to jak "rzutem na taśmę". Rozkracza nogi, zrobi loda i następny!! Znam taką jedną dziewczynę, ładna, mądra ale ma kompleksy. Widocznie nadrabia tym, że przyjmuje facetów.
Nie ogarniam trochę tego. Może po prostu mam wbite inne wartości życiowe i szanuję siebie. Żeby zaraz nie poleciały komentarze na mój temat - jestem dziewczyną przede wszystkim dowartościowaną. O wyglądzie nie napiszę bo to kwestia gustu.
Często te małolatki nie są w złej kondycji finansowej ale po prostu lubią szybkie pieniądze za zeszmacenie się. Łatwa kasa na wydatki typu ciuchy, kosmetyki itp. No i na pozerstwo, aby po prostu zrobić szał wśród znajomych. Nie mogę zrozumieć po prostu że one robią to jak "rzutem na taśmę". Rozkracza nogi, zrobi loda i następny!! Znam taką jedną dziewczynę, ładna, mądra ale ma kompleksy. Widocznie nadrabia tym, że przyjmuje facetów.
Nie ogarniam trochę tego. Może po prostu mam wbite inne wartości życiowe i szanuję siebie. Żeby zaraz nie poleciały komentarze na mój temat - jestem dziewczyną przede wszystkim dowartościowaną. O wyglądzie nie napiszę bo to kwestia gustu.
bzdury
Seksuolodzy?Psychiatrzy?KSIĘŻA o zgrozo!!! Autor niestety nie przyłożył się do tematu. Prostytucja , seks za pieniądze = ulica, agencja, galeria .... psychologiczne, nic nie mające z rzeczywistością wypociny żeby zarobić parę złotych za artykuł. To nie prostytucja? Pisanie bzdur dla kasy?
Mam 34 lata, 2 dzieci, pracę, nie stoję na trasie, nie wiem jak wygląda agencja towarzyska a do galerii zaglądam z dzieciakami raz na rok a od kilku lat mężczyźni płacą mi za spotkania.... Kto o tym wie? Tylko ja i moi "przyjaciele" - i cały artykuł szlag trafił ... tak to jest jak sie i\kończy psychologie za kase rodziców :D
Mam 34 lata, 2 dzieci, pracę, nie stoję na trasie, nie wiem jak wygląda agencja towarzyska a do galerii zaglądam z dzieciakami raz na rok a od kilku lat mężczyźni płacą mi za spotkania.... Kto o tym wie? Tylko ja i moi "przyjaciele" - i cały artykuł szlag trafił ... tak to jest jak sie i\kończy psychologie za kase rodziców :D
Cienie prostytucji - przemoc, nakłanianie, alkohol, narkotyki, zamrażanie ciała, brak wyboru partnera do seksu, haracz.
Większość prostytutek chciałaby porzucić to co robi - mówi samo za siebie.
Kto korzysta z tego, że inna osoba nie ma innej możliwości zarobkowania, chce podnieść status społeczny lub jest przymuszona do wykonywania prostytucji - w większości mężczyźni.
Jakim trzeba być człowiekiem by wyzyskiwać w ten sposób drugiego człowieka - tłumacząc to potrzebą uczucia, przytulania (samooszukiwanie) lub wysokim poziomem libido (w końcu od czego są ręce).
Artykuł nie ukazuje cieni prostytucji - normalizuje, grupuje i pozwala by osoba korzystająca z prostytucji czuła się ratownikiem (daje zarobić) osoby prostytuującej się - co jest hipokryzją.
Większość prostytutek chciałaby porzucić to co robi - mówi samo za siebie.
Kto korzysta z tego, że inna osoba nie ma innej możliwości zarobkowania, chce podnieść status społeczny lub jest przymuszona do wykonywania prostytucji - w większości mężczyźni.
Jakim trzeba być człowiekiem by wyzyskiwać w ten sposób drugiego człowieka - tłumacząc to potrzebą uczucia, przytulania (samooszukiwanie) lub wysokim poziomem libido (w końcu od czego są ręce).
Artykuł nie ukazuje cieni prostytucji - normalizuje, grupuje i pozwala by osoba korzystająca z prostytucji czuła się ratownikiem (daje zarobić) osoby prostytuującej się - co jest hipokryzją.
Cienie każdej innej pracy - stres, przemęczenie, mobbing, wypalenie zawodowe itd. Większość pracowników najemnych chciałaby zmienić pracę - mówi samo za siebie. Jakim trzeba być człowiekiem by wyzyskiwać w ten sposób drugiego człowieka tłumacząc to potrzebą zysku ?
Byłaś kiedyś prostytutką ? 40% z nich odczuwa przyjemność z zwykonywania swojej pracy. Znajdź mi drugą tak zadowoloną ze swojej pracy grupę zawodową.
Byłaś kiedyś prostytutką ? 40% z nich odczuwa przyjemność z zwykonywania swojej pracy. Znajdź mi drugą tak zadowoloną ze swojej pracy grupę zawodową.
każdy wybiera sobie własnom droge
jak ktoś woli pracować bo 12 godzin dziennie przez 6 dni w tygodniu i dostawać 3000 tyś to ok ja wole miec z 4 sponsorów i od każdego po 4tyś 16tyś w miesiącu a kazdy z tych sponsorów to facet ktory mi sie podoba jest rewelacyjnie wiem ze gdyby nie to nigdy by nie była w Meksyku czy Australi to moje zeycie tak wybrałam jestem szczęśliwa przynajmniej na razie i narazie niczego nie załuje
Normlane dziewczyny
Znałem dobrze wiele dziewczyn co pracowało na drodze. To są normalne dziewczyny a nie jakieś rozpustnice czy narkomanki. Ukrainki np. piją ale to chyba wynika z ich zwyczajów narodów - jak byłem u koleżanki ją odwieść do domu na Ukrainie to wszędzie pili. Moja żona też pracowało na drodze parę lat i jest najlepszą żoną jaką moge sobie wymarzyć (nie ukrainka bo one są wredne). Nigdy nie żałowałem. Dziewczyny idą na drogę bo chcą zarobić, z reguły są w ciężkiej sytuacji . Do dziś pamiętam jedną co była na ukrainie nauczycielką matematyki a w polsce stała na drodze.