Widok

Prostytucja - dobre źródło utrzymania?

Opinie do artykułu: Prostytucja - dobre źródło utrzymania?.

Niemoralne, bez wstydu, rozpustne, pochodzące ze społecznego marginesu - tak postrzegane są najczęściej osoby świadczące usługi seksualne. Po co to robią? Wiele z nich pragnie w ten sposób podwyższyć swój standard życia.Wokół kobiet oferujących usługi seksualne narosło wiele mitów i stereotypów. Uważa się je za osoby niemoralne, rozpustne, żyjące na marginesie społecznym. Równie popularny stereotyp pokazuje prostytutki jako ofiary zmuszane do pracy przez organizacje przestępcze lub ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak mogę znaleźć klientów

Zona ,to tez jest prostytutka,i tyle w temacie .Pochwalam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Normlane dziewczyny

Znałem dobrze wiele dziewczyn co pracowało na drodze. To są normalne dziewczyny a nie jakieś rozpustnice czy narkomanki. Ukrainki np. piją ale to chyba wynika z ich zwyczajów narodów - jak byłem u koleżanki ją odwieść do domu na Ukrainie to wszędzie pili. Moja żona też pracowało na drodze parę lat i jest najlepszą żoną jaką moge sobie wymarzyć (nie ukrainka bo one są wredne). Nigdy nie żałowałem. Dziewczyny idą na drogę bo chcą zarobić, z reguły są w ciężkiej sytuacji . Do dziś pamiętam jedną co była na ukrainie nauczycielką matematyki a w polsce stała na drodze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prostytucja czy zaspokojenie fantazji?

Czy stosunek z kotem jest niemoralny?

inkognito

prostytucja nikomu nie szkodzi a daje przyjemność
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

witaj

witaj może masz sponsora którego możesz polecieć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Polsce powinna być organizacja która w poniemieckich obozach koncentracyjnych likwidowała by prostytutki. Zmodernizować piece, łapankę organizować i palić je żywcem. Lub kopać głębokie doły i zasypywać je żywcem. Stop patologi w Polsce. Prostytutki to nie ludzie, to PODLUDZIE.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Cienie każdej innej pracy - stres, przemęczenie, mobbing, wypalenie zawodowe itd. Większość pracowników najemnych chciałaby zmienić pracę - mówi samo za siebie. Jakim trzeba być człowiekiem by wyzyskiwać w ten sposób drugiego człowieka tłumacząc to potrzebą zysku ?
Byłaś kiedyś prostytutką ? 40% z nich odczuwa przyjemność z zwykonywania swojej pracy. Znajdź mi drugą tak zadowoloną ze swojej pracy grupę zawodową.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

każdy wybiera sobie własnom droge

jak ktoś woli pracować bo 12 godzin dziennie przez 6 dni w tygodniu i dostawać 3000 tyś to ok ja wole miec z 4 sponsorów i od każdego po 4tyś 16tyś w miesiącu a kazdy z tych sponsorów to facet ktory mi sie podoba jest rewelacyjnie wiem ze gdyby nie to nigdy by nie była w Meksyku czy Australi to moje zeycie tak wybrałam jestem szczęśliwa przynajmniej na razie i narazie niczego nie załuje
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co czwarta prostytutka (25 proc.)

Co czwarta prostytutka (25 proc.) - dobrze, że dodali iż co czwarta to 25% , bo inaczej bym na to nie wpadła...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cienie prostytucji - przemoc, nakłanianie, alkohol, narkotyki, zamrażanie ciała, brak wyboru partnera do seksu, haracz.

Większość prostytutek chciałaby porzucić to co robi - mówi samo za siebie.

Kto korzysta z tego, że inna osoba nie ma innej możliwości zarobkowania, chce podnieść status społeczny lub jest przymuszona do wykonywania prostytucji - w większości mężczyźni.

Jakim trzeba być człowiekiem by wyzyskiwać w ten sposób drugiego człowieka - tłumacząc to potrzebą uczucia, przytulania (samooszukiwanie) lub wysokim poziomem libido (w końcu od czego są ręce).

Artykuł nie ukazuje cieni prostytucji - normalizuje, grupuje i pozwala by osoba korzystająca z prostytucji czuła się ratownikiem (daje zarobić) osoby prostytuującej się - co jest hipokryzją.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Prostytucja i interes bandytów.

Tylko galerianki nie płacą characzu trójmiejskim bandytom.Reszta musi bo inaczej mogą mieć pociętą twarz.Wiedzą o tym wszyscy od prokuratorów poprzez sędziów,policjantów,straży miejskiej i normalnych obywateli.Biznes się kręci.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

damy I swinki

Jeden drink 15 zl razy 10 to 110! A I tak pewnosci nie masz, a tu tu 100 no I pachasz!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

bzdury

Seksuolodzy?Psychiatrzy?KSIĘŻA o zgrozo!!! Autor niestety nie przyłożył się do tematu. Prostytucja , seks za pieniądze = ulica, agencja, galeria .... psychologiczne, nic nie mające z rzeczywistością wypociny żeby zarobić parę złotych za artykuł. To nie prostytucja? Pisanie bzdur dla kasy?
Mam 34 lata, 2 dzieci, pracę, nie stoję na trasie, nie wiem jak wygląda agencja towarzyska a do galerii zaglądam z dzieciakami raz na rok a od kilku lat mężczyźni płacą mi za spotkania.... Kto o tym wie? Tylko ja i moi "przyjaciele" - i cały artykuł szlag trafił ... tak to jest jak sie i\kończy psychologie za kase rodziców :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dzięki za ten tekst!

Widać,że są jeszcze normalni w społeczeństwie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

www.trojmiasto.pl tez pomaga szerzyc prostytucje

wystarczy wejsc na ogloszenia towarzyskie ....uuulala ...chyba najliczniejsza lista ogloszen ...wbor lepszy niz w biedronce ...towar swiezy i z przeceny:)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rozbawiłeś mnie, widocznie należysz do tych którzy przedtem muszą się intelektualnie wyspowiadać. No tak, po obejrzeniu filmu w kinie i kolacji z 3 stówki to już jest bardziej człowiecze. Dzisiaj na tym portalu przeczytałem jeszcze o poecie co nic innego nie umie tylko siedzieć na parkingu. Myślisz że to podobne zajęcie? Uważam że tak. Tylko że wolę dziwkę, bo nie nazywa pieprzenia się sztuką. Poeta za to musi na dodatek sam ze sobą... Podobnie jak Ty. Boli Cię że to takie proste i każdy potrzebuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jakiego Boga?... "Przychodzi bóg do lekarza, a lekarza też niema..." :D Więc przestań truć gościu o jakichś konsekwencjach za rozpustę, bo normalne jest co co wynika z naturalnego popędu... Spróbuj nie jeść albo nie oddychać. Powodzenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry