Widok

Prostytucja - dobre źródło utrzymania?

Opinie do artykułu: Prostytucja - dobre źródło utrzymania?.

Niemoralne, bez wstydu, rozpustne, pochodzące ze społecznego marginesu - tak postrzegane są najczęściej osoby świadczące usługi seksualne. Po co to robią? Wiele z nich pragnie w ten sposób podwyższyć swój standard życia.Wokół kobiet oferujących usługi seksualne narosło wiele mitów i stereotypów. Uważa się je za osoby niemoralne, rozpustne, żyjące na marginesie społecznym. Równie popularny stereotyp pokazuje prostytutki jako ofiary zmuszane do pracy przez organizacje przestępcze lub ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest to bardzo dobre źródło utrzymania, bo po studiach ekonomicznych nie znalazłem pracy i zostałem męską, uległą prostytutką homoseksualną. Zarabiam najmniej 5 tysięcy miesięcznie .... a przeciętnie to 8 - 10 tysięcy,
mam stałych klientów, większość żonatych
teraz zbliża się sezon wakacyjny i najazd warszawiaków, będzie co robić ...
popieram tę opinię 84 nie zgadzam się z tą opinią 49

Podobno najstarszy zawód świata

Lekarz jak każdy inny ;)
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 13

Rozpustnicy nie wejdą do Królestwa Bożego.

a i już teraz ponoszą konsekwencje swojej rozpusty...

od chorób po rozpad małżeństwa...

Tylko bardzo silni duchowo potrafią w sposób dostatecznyh panować nad swoim ciałem a i im czasami przydaży się upadek... ale Bóg ich pod nosi za każdym razem bo należą do Niego...
popieram tę opinię 52 nie zgadzam się z tą opinią 78

Kzrzwda

Prostytutka nie robi nikomu krzywdy oprocz sobie :( .Najgrosze jest chyba to przedmiotowe traktowanie..jak rzecz..jak smiecia(?)
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 18

Jak śmiecia?

Mówiąc kolokwialnie... jak kur** :(
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

dobrze płatna praca... jak sie lubi

Byłem męska prostytutką (tylko panie!) przed znalezieniem bardziej normalnej pracy, ale teraz zastanawiam się nad powrotem :/
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 20

W tym kraju przeciętny człowiek

tylko w ten sposób może zarobić porządne pieniądze
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 24

BIEDA - jak w Tajlandii

odpowiedź
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 9

Pecunia non olet !!

... żadna uczciwa praca nie hańbi. Jak kto lubi czemu nie, byle uczciwie i z zachowaniem zasad higieny. Przecież zwykli robotnicy czy pracownicy biurowi też sprzedają się pracodawcy na te 8-12 godzin tylko części ciała inne w użytku. Jeden sprzedaje głowę inny ręce, nogi a inny d...pę. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 91 nie zgadzam się z tą opinią 23

Prostytutka to najuczciwszy zawód na świecie. Nie ma żadnych nieporozumień, spekulacji, oszustwa, krętctwa, zobowiązań i wielu innych. Ot handel w najczystrzej postaci.
W starożytnym Rzymie połowa kobiet trudniła się tym zawodem. Jak wiemy Imperium upadło ale wątpię aby to było tego bezpośrednim powodem.
Popieram prostytucję !!! Stop obłudzie !!!
popieram tę opinię 69 nie zgadzam się z tą opinią 38

szczyt nieudolności życiowej sprowadzony do umiejętności wynikających iście z instynktów człowieka , w skrócie , jak już nawet wodę przypalasz to faktycznie lepiej dawaj d... bo to każdy, chce czy nie chce, potrafi robić
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 37

nie oceniaj, bo kto jest bardziej nieudolny życiowo? Ona co ma rodzinę i zarabia dużo i szybko

czy ty siedząc w biurze a potem z piwem przed telewizorem.
Nie oceniaj to nie będziesz oceniany
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 20

Moralność zmienić na MATERIALNOŚĆ

I już Dziw.. nie jest dziw....
Tylko uprawia sponsoring...

Tak to się zaczyna...

To artykuł czy reklama/ nakłanianie???
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 8

Skąd wiesz jak traktują je klienci ?

Owszem wiele z tych panienek to wulgarne dziewuchy, które aż się proszą o przedmiotowe traktowanie, ale na szczęście są też takie, do których chodzi się z butelką dobrego wina i z kwiatami.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dobre galerianki są w bałtyckiej we wrzeszczu

Tanio,polecam
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 15

gdzie ich szukać?!

a gdzie wynajdę takie Panie do których mogę pójść z winem i kwiatami a potem obydwoje sprawimy sobie przyjemność?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ozenisz się...to poznasz najdrozszą prostytutkę...

jeszcze to poczujesz..
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 10

Nigdy nie korzystałem, i pewnie już nie skorzystam.

Ale zasada jest prosta. Jest popyt-musi być podaż. Sprowadzanie zjawiska do podziemia to tak jakby zabronić ludziom chodzić do łaźni, czy na masaż. Jeżeli w większości Europy płatny sex jest legalny, to może i nam czas wyjść z ciemnogrodu...
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry