Widok
Prostytucja - dobre źródło utrzymania?
Opinie do artykułu: Prostytucja - dobre źródło utrzymania?.
Niemoralne, bez wstydu, rozpustne, pochodzące ze społecznego marginesu - tak postrzegane są najczęściej osoby świadczące usługi seksualne. Po co to robią? Wiele z nich pragnie w ten sposób podwyższyć swój standard życia.Wokół kobiet oferujących usługi seksualne narosło wiele mitów i stereotypów. Uważa się je za osoby niemoralne, rozpustne, żyjące na marginesie społecznym. Równie popularny stereotyp pokazuje prostytutki jako ofiary zmuszane do pracy przez organizacje przestępcze lub ...
Niemoralne, bez wstydu, rozpustne, pochodzące ze społecznego marginesu - tak postrzegane są najczęściej osoby świadczące usługi seksualne. Po co to robią? Wiele z nich pragnie w ten sposób podwyższyć swój standard życia.Wokół kobiet oferujących usługi seksualne narosło wiele mitów i stereotypów. Uważa się je za osoby niemoralne, rozpustne, żyjące na marginesie społecznym. Równie popularny stereotyp pokazuje prostytutki jako ofiary zmuszane do pracy przez organizacje przestępcze lub ...
Jest to bardzo dobre źródło utrzymania, bo po studiach ekonomicznych nie znalazłem pracy i zostałem męską, uległą prostytutką homoseksualną. Zarabiam najmniej 5 tysięcy miesięcznie .... a przeciętnie to 8 - 10 tysięcy,
mam stałych klientów, większość żonatych
teraz zbliża się sezon wakacyjny i najazd warszawiaków, będzie co robić ...
mam stałych klientów, większość żonatych
teraz zbliża się sezon wakacyjny i najazd warszawiaków, będzie co robić ...
Rozpustnicy nie wejdą do Królestwa Bożego.
a i już teraz ponoszą konsekwencje swojej rozpusty...
od chorób po rozpad małżeństwa...
Tylko bardzo silni duchowo potrafią w sposób dostatecznyh panować nad swoim ciałem a i im czasami przydaży się upadek... ale Bóg ich pod nosi za każdym razem bo należą do Niego...
od chorób po rozpad małżeństwa...
Tylko bardzo silni duchowo potrafią w sposób dostatecznyh panować nad swoim ciałem a i im czasami przydaży się upadek... ale Bóg ich pod nosi za każdym razem bo należą do Niego...
Pecunia non olet !!
... żadna uczciwa praca nie hańbi. Jak kto lubi czemu nie, byle uczciwie i z zachowaniem zasad higieny. Przecież zwykli robotnicy czy pracownicy biurowi też sprzedają się pracodawcy na te 8-12 godzin tylko części ciała inne w użytku. Jeden sprzedaje głowę inny ręce, nogi a inny d...pę. Pozdrawiam.
Prostytutka to najuczciwszy zawód na świecie. Nie ma żadnych nieporozumień, spekulacji, oszustwa, krętctwa, zobowiązań i wielu innych. Ot handel w najczystrzej postaci.
W starożytnym Rzymie połowa kobiet trudniła się tym zawodem. Jak wiemy Imperium upadło ale wątpię aby to było tego bezpośrednim powodem.
Popieram prostytucję !!! Stop obłudzie !!!
W starożytnym Rzymie połowa kobiet trudniła się tym zawodem. Jak wiemy Imperium upadło ale wątpię aby to było tego bezpośrednim powodem.
Popieram prostytucję !!! Stop obłudzie !!!