Widok

Prostytucja - dobre źródło utrzymania?

Opinie do artykułu: Prostytucja - dobre źródło utrzymania?.

Niemoralne, bez wstydu, rozpustne, pochodzące ze społecznego marginesu - tak postrzegane są najczęściej osoby świadczące usługi seksualne. Po co to robią? Wiele z nich pragnie w ten sposób podwyższyć swój standard życia.Wokół kobiet oferujących usługi seksualne narosło wiele mitów i stereotypów. Uważa się je za osoby niemoralne, rozpustne, żyjące na marginesie społecznym. Równie popularny stereotyp pokazuje prostytutki jako ofiary zmuszane do pracy przez organizacje przestępcze lub ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest to bardzo dobre źródło utrzymania, bo po studiach ekonomicznych nie znalazłem pracy i zostałem męską, uległą prostytutką homoseksualną. Zarabiam najmniej 5 tysięcy miesięcznie .... a przeciętnie to 8 - 10 tysięcy,
mam stałych klientów, większość żonatych
teraz zbliża się sezon wakacyjny i najazd warszawiaków, będzie co robić ...
popieram tę opinię 84 nie zgadzam się z tą opinią 49

dobrze płatna praca... jak sie lubi

Byłem męska prostytutką (tylko panie!) przed znalezieniem bardziej normalnej pracy, ale teraz zastanawiam się nad powrotem :/
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 20

Znajdziesz określenie na takich jak ty w najstarszej księdze świata...

OHYDA.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 17

jesteś h. biernym

czy aktywnym?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nikt nie poruszył ważnej kwestii. Mianowicie usług prostytutek dla niepełnosprawnych, ruchowo i umysłowo. Udowodniono, ze ci umysowi maja popęd jak każdy zdrowy człowiek. W Holandii państwo płaci za takie "pielęgniarki". I udowodniono, ze tacy mężczyźni są spokojniejsi. Wiec jak widać można się puszczać w wyższym celu:-)
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 4

a dla sprawnych co nie mogą sobie znaleźć nic do dymania też będą dopłacać na pielęgniarki.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jak mogę znaleźć klientów

Podobno najstarszy zawód świata

Lekarz jak każdy inny ;)
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 13

Rozpustnicy nie wejdą do Królestwa Bożego.

a i już teraz ponoszą konsekwencje swojej rozpusty...

od chorób po rozpad małżeństwa...

Tylko bardzo silni duchowo potrafią w sposób dostatecznyh panować nad swoim ciałem a i im czasami przydaży się upadek... ale Bóg ich pod nosi za każdym razem bo należą do Niego...
popieram tę opinię 52 nie zgadzam się z tą opinią 78

" Bóg ich pod nosi"

pod czym nosi??
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Darek co ci się stało, zaczynasz gadać z sensem:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ooo wtedy to się działo. Myślisz, ze apostołowie nic tam pod kieckami nie kombinowali? Albo starożytni Grecy? No ja cię proszę...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

podnosi ich

kiedy na jeźdźca kombinują...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wejdą ? A ja ci mówię, że "Wielu pierwszych będzie ostatnimi, a ostatnich pierwszymi" - Ewangelia Mateusza 19,30

Pilnuj swojego sumienia, nie pouczaj innych kiedy sam potrzebujesz nauki.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jakiego Boga?... "Przychodzi bóg do lekarza, a lekarza też niema..." :D Więc przestań truć gościu o jakichś konsekwencjach za rozpustę, bo normalne jest co co wynika z naturalnego popędu... Spróbuj nie jeść albo nie oddychać. Powodzenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kzrzwda

Prostytutka nie robi nikomu krzywdy oprocz sobie :( .Najgrosze jest chyba to przedmiotowe traktowanie..jak rzecz..jak smiecia(?)
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 18

Jak śmiecia?

Mówiąc kolokwialnie... jak kur** :(
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

Koniec świata

nawet kur** traktują ludzie jak kur**
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skąd wiesz jak traktują je klienci ?

Owszem wiele z tych panienek to wulgarne dziewuchy, które aż się proszą o przedmiotowe traktowanie, ale na szczęście są też takie, do których chodzi się z butelką dobrego wina i z kwiatami.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 6

gdzie ich szukać?!

a gdzie wynajdę takie Panie do których mogę pójść z winem i kwiatami a potem obydwoje sprawimy sobie przyjemność?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ozenisz się...to poznasz najdrozszą prostytutkę...

jeszcze to poczujesz..
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 10

Odżałuj 300 stówy, a nie 50 zł... to zobaczysz różnicę... ;-P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak mi laska powiedziała że jestem pruderyjny i odchodzi ode mnie to mało się jej moczem nie zadławiłem...
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak idziesz do fryzjera to go przedmiotowo nie traktujesz?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fryzjer to śmieć :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bo to jest śmieć

wybrała prostą drogę, po co się wysilać? Dasz d*py i heja. Dla mnie to śmieć i dno!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zdziwisz się jak znajdziesz sobie żonę i odkryjesz przypadkiem ciekawą przeszłość. Tylko twoja ręka robi ci za darmo, wbij sobie do głowy
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

W tym kraju przeciętny człowiek

tylko w ten sposób może zarobić porządne pieniądze
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 24

jakie one porządne..

ani wielkie ani porządne-moralne.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

BIEDA - jak w Tajlandii

odpowiedź
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 9

Pecunia non olet !!

... żadna uczciwa praca nie hańbi. Jak kto lubi czemu nie, byle uczciwie i z zachowaniem zasad higieny. Przecież zwykli robotnicy czy pracownicy biurowi też sprzedają się pracodawcy na te 8-12 godzin tylko części ciała inne w użytku. Jeden sprzedaje głowę inny ręce, nogi a inny d...pę. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 91 nie zgadzam się z tą opinią 23

to swoją córkę albo żonkę tak "sprzedaj" jakiemuś "pracodawcy" przecież pieniądze nie śmierdzą
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Prostytutka to najuczciwszy zawód na świecie. Nie ma żadnych nieporozumień, spekulacji, oszustwa, krętctwa, zobowiązań i wielu innych. Ot handel w najczystrzej postaci.
W starożytnym Rzymie połowa kobiet trudniła się tym zawodem. Jak wiemy Imperium upadło ale wątpię aby to było tego bezpośrednim powodem.
Popieram prostytucję !!! Stop obłudzie !!!
popieram tę opinię 69 nie zgadzam się z tą opinią 38

Prostytucja czy zaspokojenie fantazji?

Czy stosunek z kotem jest niemoralny?

szczyt nieudolności życiowej sprowadzony do umiejętności wynikających iście z instynktów człowieka , w skrócie , jak już nawet wodę przypalasz to faktycznie lepiej dawaj d... bo to każdy, chce czy nie chce, potrafi robić
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 37

nie oceniaj, bo kto jest bardziej nieudolny życiowo? Ona co ma rodzinę i zarabia dużo i szybko

czy ty siedząc w biurze a potem z piwem przed telewizorem.
Nie oceniaj to nie będziesz oceniany
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 20

Poczekamy jak stracisz pracę.

Rynek szybko zweryfikuje te twoje "umiejętności" sprowadzając cię na koniec kolejki w UP.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Rozbawiłeś mnie, widocznie należysz do tych którzy przedtem muszą się intelektualnie wyspowiadać. No tak, po obejrzeniu filmu w kinie i kolacji z 3 stówki to już jest bardziej człowiecze. Dzisiaj na tym portalu przeczytałem jeszcze o poecie co nic innego nie umie tylko siedzieć na parkingu. Myślisz że to podobne zajęcie? Uważam że tak. Tylko że wolę dziwkę, bo nie nazywa pieprzenia się sztuką. Poeta za to musi na dodatek sam ze sobą... Podobnie jak Ty. Boli Cię że to takie proste i każdy potrzebuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Moralność zmienić na MATERIALNOŚĆ

I już Dziw.. nie jest dziw....
Tylko uprawia sponsoring...

Tak to się zaczyna...

To artykuł czy reklama/ nakłanianie???
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dobre galerianki są w bałtyckiej we wrzeszczu

Tanio,polecam
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 15

Nigdy nie korzystałem, i pewnie już nie skorzystam.

Ale zasada jest prosta. Jest popyt-musi być podaż. Sprowadzanie zjawiska do podziemia to tak jakby zabronić ludziom chodzić do łaźni, czy na masaż. Jeżeli w większości Europy płatny sex jest legalny, to może i nam czas wyjść z ciemnogrodu...
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 6

A w Polsce prostytucja jest nielegalna?

Najpierw sprawdz, a potem pisz, nigdy odwrotnie!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

raz w miesiącu...

Umawiam się...korzystając z ogłoszen na portalj trojmiasto.pl....Przyznam...ze dziewczyny dbają o faceta....gdy zona mowi ble ble..nie wezmę do ust bo to dziwkarskie....to one robią to profesjonal ie.Przyznaję...ze artukuł to prawda i to co piszą o facetach i powrotach do rodziny po takim spotkaniu zgadza się z thm co czuję.... Jestem zrelaksowany i nie czepiam się zony..ze ma odmienny popęd seksualny...sumienie mnie nie gryzie...Facet kocha....ale monogamistą nie jest...
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 20

Dałbyś jakieś sprawdzone namiary lepiej.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Możesz wyjaśnić dlaczego ożeniłeś się z taką kobietą? Tak z ciekawości...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

z miłosci...uwierzysz?

nie było seksu przed slubem...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

porzadna masz zone to szanuj chlopie
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brak seksu przed ślubek to jak kupowanie kota w worku

Niby w środku jest kot, ale dowiesz się dopiero po fakcie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

A tymczasem zonka relaksuje się w ramionach męskiej prostytutki:-) wilk syty, owca cala, maz szczęśliwy myśli, ze ma kurę domowa, a zonka po prostu jęzorem nie klepie i robi innym czego nie chce swojemu być moze zaniedbanemu mezulkowi nie chce
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest nowa forma prostytucji

Autorka powinna jeszcze wspomnieć o prostytucji wirtualnej, bardzo wiele kobiet, których nikt do tego nie zmusza, uprawia tę nową formę sprzedaży siebie na portalach internetowych. Myślę, że to jest przyszłość prostytucji, łatwe pieniądze stosunkowo małym kosztem moralnym, zadziwiające rzeczy tam się dzieją.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

lubie sobie stuknac w burd..ellu od czasu do czasu

dziewczyna sobie dobrze zarobi za kwadrans roboty, ja mam przyjemnosc z lachonem ktorego w zyciu bym nie poderwal - w czym problem? wszyscy zadowoleni
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 13

Wyłożyłeś kawę na ławę. Takie jest życie, każdy zdrowy facet potrzebuje seksu a pieniądze tylko ułatwiają sprawę.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

Jasne że potrzebuje.

Ale normalny wyrywa lachony.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

przecietniak wyrywa glownie chwasty

a w agencji placi za lachony
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie zapominajmy o dziennikarzach któzy zarabiają na tym temacie

o taksówkarzach i wielu innych osobach

i oczywiście nie zapominajmy o tym portalu który czerpie z tego korzyści - ogłoszenia płatne plus wizyty użytkowników tzw. uniki - przekładające się na większy zarobek z reklam.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pomalu widze tu ze zaczyna sie robic jak na wp czy onecie

to jest zenujace
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 3

to jest tylko kolejny powód do zatrudniania pier... urzędasów gorszych niż te dajki

zaraz ktoś będzie musiał ewidencjonowac, zaraz ktos będzie musiał kontrolowac...a zapłacimy za to MY
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Prostytucja to przejaw upadku cywilizacji!

W historii zawsze tak było, że im gorsza była sytuacja kobiet (kryzys gospodarczy, wojna itp) tym więcej było prostytutek. Obecnie gdy brak jest stabilizacji (nie tylko ekonomicznej) w neoliberalnym, zglobalizowanym kapitalizmie kobiety wybierają taką droge dobrowolnie lub są oszukiwane i przymuszane. Europa i tak jest jeszcze cywilizowana.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 16

Sam tytuł tego artykułu wskazuje , że powinien on być w dziale biznes

a nie w zdrowie.

Nie wspominając o treści.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zostań naczelnym redaktorem

bedziesz decydował o działach i treści.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wielu popiera prostytucję z jednego banalnego powodu

Nigdy by nie zdobyli tego co dostają za jakieś tam pieniądze...

maszkary bez polotu jednym słowem :p
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 13

minusik?

prawda zabolała..

:p
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Po co mam coś zdobywać, skoro mogę za to zapłacić i mieć bez zdobywania?

Idąc twoim tokiem myślenia to powinieneś polować na mięso, bo tak trudniej, i hodować swoje kozy, bo tak trudniej mieć mleko.

Te dziewczyny są bardzo potrzebne.

Stawianie ich działalności usługowej poza prawem powoduje, że tracą na tym wszyscy. Państwo miałoby wpływy z podatków, dziewczyny legalną ochronę, opiekę medyczną, wyższy status społeczny, a klienci mieliby większy komfort.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 8

potrzebne

złemu

by mamił takich jak ty
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

bzdura, podatki pójdą wyłącznie na utuczenie kolejnych urzędników

a i nie mam aż takiego zaufania do naszej służby zdrowia. Niech już lepiej dziewczyny same zadbają o zdrowie i higienę.

prostytucja

k...to k... w glowie zostaje skrzywienie i kasa tego nie wyleczy, a placic za sex to ponizajace
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 12

Nie rozumiem

Aparat urzędniczy który tatuuje nam pesele i n..a daninami z tytułu wsrania się by utrzymywać staruszków w agonii, rezygnuje z lukratywnego źródła dochodu jakim jest seks za pieniądze i ćpanie? UE rządzi mafia. Albo podwójna moralność.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Demonizujecie prostytucję.

Z tekstu jasno wynika że 40% dziewczyn odczuwa podniecenie podczas zbliżenia z klientem, co przyznam szczerze nawet mnie zdziwiło. Faceci, którzy korzystają z ich usług to nie są jacyś seksualni potworzy, a spragnieni miłości i kobiecego ciała normalni mężczyźni. Cały przekrój społeczny. Co złego jest w tym że obie strony się spotkają i zaspokoją własne potrzeby ?
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jeśli jesteś spragnionym miłości i kobiecego ciała mezczyzna

to musi być 2 klasa gimnazjum.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Mało wiesz o życiu i o facetach Anka. Dla nas miłość to nie tylko bliskość emocjonalna i uczucia, ale przede wszystkim bliskość fizyczna i realne działanie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Aha, czyli dla ciebie miłość to przede wszystkim bliskość fizyczna i realne działanie. Za 150 złotych.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Oczywiście jest to pewna namiastka prawdziwej miłości. Ale jeśli się nie ma porządnego obiadu w domu to się idzie na miasto do baru z chińszczyzną czy innym kebabem płacąc za to jakieś grosze.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Aha czyli dla ciebie miłość to jest jak oddasz żonie pół pensji i jeszcze musisz żebrać o możliwość zbliżenia się do niej.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

...

i pytasz się jak było w pracy konie :)

NIENAWIDZĘ TEGO PORTALU

OBRZYDLIWE I CZĘSTO WULGARNE ANONSE TOWARZYSKIE ALFONSÓW PROSTYTUTEK CUDZOŁOŻNIKÓW ROZPUSTNIKÓW PEDOFILÓW ZACHĘCAJĄ DO PROSTYTUCJI CUDZOŁÓSTWA HOMOSEKSUALIZMU I PEDOFILII. NIENAWIDZĘ TEGO PORTALU ZA TO ŻE DEGENERUJE MŁODZIEŻ I ZASZCZEPIA W UMYSŁACH ZGNILIZNĘ MORALNĄ. ZA OGŁOSZENIA TYPU "SPOTKAM SIĘ Z MĘŻATKĄ(SIC!) W OCZYWISTYM CELU" CZY "ZASPONSORUJĘ MŁODĄ NASTKĘ" ITP. TROJMIASTO.PL POWINNO BYĆ SUROWO UKARANE! JAK MOŻNA PROPAGOWAĆ CUDZOŁÓSTWO LUB PEDOFILIĘ? TO W GŁOWIE SIĘ NIE MIEŚCI CO ZA CHORE CZASY OBECNIE NASTAŁY. :( UPADEK MORALNY JAK W SODOMIE I GOMORZE!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 27

jak się caps zaciął
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tam są drzwi --->

Pa pa!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

wypowiedź bardziej obrzydliwa

od tych wszystkich ogłoszeń, których nie trzeba czytać...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Strażniku moralności i czystego sumienia krucjatę zacznij od siebie.

Czego szukasz w tych ogłoszeniach ? Wiesz, że krzycząc na innych z pozycji mentora i autorytetu moralnego popełniasz ciężki grzech pychy ? Chore czasy obecnie nastały ? Przed wojną za czasów marszałka Piłsudskiego w Gdyni było kilkanaście legalnych domów publicznych.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie blaguj!?
Później było ich więcej! Czemu Dziadek stale drapał wąsy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

masz, przekopiuj sobie te małe:

qwertyuiop
asdfghjkl
zxcvbnm
ęóąśłżźćń
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dzięki za ten tekst!

Widać,że są jeszcze normalni w społeczeństwie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Istnienie prostytutek i pełnione przez nie usługi seksualne sprzyjają stabilności i trwałości małżeństw i rodzin"

W pełni się z tym zgadzam ! To szczera prawda. Gdyby nie te dziewczyny to już dawno odszedłbym od mojej kochanej skądinąd żony.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6

wszystkie kobiety sie zachowuja jak prostytutki!a czy zony nimi niesą?

studentce z ogłoszenia dasz 200zł i masz numerek zaliczony.Ale normalnie musiał bys ja z 10 razy zaprosic na obiad drinki wypady na dyskoteke całe kilka miesieca kase wydajesz a ona wkoncu cie oleje inawet nie bzykniesz wydasz nie 200zł ale 2000 zł!!A zona to najdroższa prostytutka a co najgorsze zawsze ta sama . Pracujesz i cala wypłatę oddajesz!! Czasami nawet musisz dodatkowo wdomu wszystko sam robic bo ona tylko paznokcie maluje i do sklepów biega!!!
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 20

Jak jesteś dziwkarzem

to żona jest dla ciebie jak świety grall.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ale można miec ładną żonę, pracowitą, zarabiającą podobnie co mąż

mająca w życiu tylko tego jednego męża - rzadkość, ale zdarza się!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

sprawa jest prosta jak by kobiety sie niezachowywały jak prostytutki to by problemu niebyło

to kobiety tylko kase maja w głowie i naniczym innymim nie zależy

damy I swinki

Jeden drink 15 zl razy 10 to 110! A I tak pewnosci nie masz, a tu tu 100 no I pachasz!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

a co zrobiła nasza najbogatsza Polka - już św. pamięci?

Wyjechała na Zachód sprzątać, zauroczyła bogacza, rozbiła jego małżeństwo, owdowiała i odziedziczyła fortunę, mając parę spraw spadkowych i przynosząc Polsce oraz Polkom złą renomę. Pokażcie superwynalazcę, noblistę czy sportowca polskiego, który by tyle zarobił swoim talentem? Jedynie panie mogą na d. aż tyle zarobić. I mało co by kupiła St. Gdańską - była celebrowana przez Kościół polski. A może założyła chociaż fundację ratującą życie chorym dzieciom? Czy zapisała to kotom?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

Potrzebny nowy Wokulski - niech podaruje takiej maszynę do szycia

a na pewni pani zrezygnuje z p.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przychodzi facio do burdla:
- Chciałbym podymać a mam 10 zeta
- Za 10 zeta jest tylko deska z dziurą
- Dobra, niech będzie!
I tak kilka razy. Za którymś przychodzi i patrzy - deska bez dziury. Burdel mama:
- Dla stałych klientów dziewica!
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2

albo inne

Ten sam kolo, powiedzmy że Czesiek przychodzi do innego burdla, a że jak już wiemy z monetą u niego krucho to znów z drobnymi wyskoczył:
- Mam prawie dychę i chcę spuścić z kręgosłupa!
- Za dychę to możesz skórą poruszać, ewentualnie idź do ostatnich drzwi, tam jest Romek sprzątacz, możesz go przerobić za dychę
No i poszedł. Siedzi gruby Romek z wypiętym bawolim okiem i Czechu jedzie z tematem. Po kwadransie Czesiek mówi:
- No nie mogę, zrób jakiś nastrój, jakiś klimat bo nie dam rady.
Romciu wypluwa peta z ryja i chrypkim głosem
_ Kocham Cię...
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4

Często jezdżę na odcinku autostrada -Malbork.Bardzo często stoja tam dziewczyny. niezależnie od pogody. Ciężko pracują.a faceci którzy się zatrzymują są obleśnii i mają stare samochody.Bardzo tym dziewczynom współczuję.Jestem zdziwiona,że policji nigdy tam nie ma.Nie ma dla tych dziewczyn pomocy.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 8

Tam na Berlince? To zabawne, jeśli się zastanowić: wszyscy wiedzą, że tam stoją, policja pewnie też. Tylko pytanie, czy te dziewczyny chcą pomocy?

tam w lasku kawałek jak sie minie autostrade?aja sie
fajne dziunie, szturchaja sie az milo

Mam wrażenie, że ten artykuł ma zachęcić do dorabiania sobie. Ciężkie czasy nastały za panowania komotuska eh.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

obłuda to typowe zjawisko w III RP

Jak śpiewał klasyk: "chłopu trzeba dawać, albo się nie dziwić"

Może prostytucja i jest niemoralna, ale jest również potrzebna.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

lepsza prostytucja fizyczna

niż mentalna... jak u mnie w robocie
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

A film "chwała prostytutkom" ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

promocja

czyżby artykuł był promocją zakładki ogłoszeniowej "towarzyskie"?
widać trójmiasto.pl dba oto aby się działo w branży. Nie jestem przeciwnikiem prostytucji - niechaj sobie jest, bo może część facetów może mieć spełnione swoje fantazje jakich nie spełni jego kobieta oraz z innych przyczyn niechaj sobie jest.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ciekawe, czy są już jakieś statystyki

Ile przybyło nam dzieci z zabawy z obcokrajwcami po EURO 2012?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

wniosek z tych badań jest jeden. Do prostytutek chodza frustraci, nieudacznicy i niedojrzali egoiści - czyli socjopaci i psychole. druga sprawa to opinia seksuologow ze protytutki sprzyjają stabilności i trwałości małżeństw i rodzin - WTF? . moze tych facetow ktorzy nie moga wytrzymać bez seksu bo sa niewystarczająco zaspokojeni przez zony trzeba lepiej leczyc? pokazać że swiat nie kreci sie tylko wokol zachcianek ich przyrodzenia?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 9

Może te kobiety, które krwawią co miesiąc należy leczyć ?

Dla faceta to kwestia fizjologii i higieny psychofizycznej. Kobiety mają swoje wydzieliny, które co miesiąc muszą odprowadzać, a mężczyźni muszą opróżnić od czasu do czasu swój magazynek bo inaczej ich rozniesie i tyle. Oczywiście, że zaspokojony facet nie pójdzie do prostytutki. Oczywiście, że frustracja powodowana niemożnością zaspokojenia swoich potrzeb popycha mężczyznę do odwiedzin u panienki, ale którego z nas nie dopada czasem frustracja ? Kobiety nie czują się czasem sfrustrowane ? W pełni podpisuję się pod tezą, że "prostytutki sprzyjają stabilności i trwałości małżeństw i rodzin". Przyczyniają się również do zmniejszenia liczby przestępstw na tle seksualnym.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jak nie dostanę obiadu w domu to muszę zjeść na mieście :)

Żona która nie zaspokaja potrzeb seksualnych swojego męża musi liczyć się z konsekwencjami w takiej właśnie postaci....cóż ....życie
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7

ale marudy!-więcej optymizmu--niedlugo lato!

wiekszosc kobiet.żony zachowuja sie jak prostytutki...

Lasce z ogłoszenia dasz kase i masz numerek zaliczony. Normalnie musiał bys ja z 10 razy zaprosic na obiad drinki dyskoteka,,spacer--trele-morele- całą kilka miesieca kase wydajesz a ona wkoncu cie oleje,zero sex, nie bzykniesz wydasz ok 2000 zł!!A zona to najdroższa prostytutka a co najgorsze zawsze ta sama . Pracujesz i cala wypłatę oddajesz!!... musisz dodatkowo wdomu wszystko sam robic bo ona tylko paznokcie maluje,shoping i ploteczki z laskami///brrr
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

a to niezły temat jest,
zwłaszcza w Trójmieście
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wynika z tego, że 40% prostytutek czerpie przyjemność ze swojej pracy

Pokażcie mi grupę zawodową, w której podobny odsetek czerpie przyjemność z pracy. Nie licząc prezesów, "członków zarządu" i posłów.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

istota

Chodzę od czasu do czasu bo lubię. Mam cos w głowie trochę jakby wyrzuty ale najzwyklej w świecie lubię to. Mam kobietę. Wolę to niż pieprzenie się z koleżankami z pracy. Czysty układ, bez telefonów itp. Nie wierzę, ze jeśli ktoś raz spróbował to byl tp tyko ten jeden raz. Jak się jest psem to juz chyba do końca.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Robię dokładnie tak jak ty i też mam wyrzuty, bo mam żonę, mam dwójkę dzieci, no i ... chętne koleżanki w pracy. Kocham żonę i dzieci ponad życie, ale czasem brakuje mi fizycznego zbliżenia z kobietą. Nie jesteś psem, nie jesteś kanalią. Kanalie wdają się w romanse, szukaja kochanek, angażują się emocjonalnie. Jesteś normalnym, zdrowym facetem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

cienie i cienie

dlaczego nie pisza o blaskach prostytucji. a jest ich sporo haha
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ciekawe czy

Ciekawe czy ten 1% kobiet korzystających z opisywanych usług idą do łożka z facetami czy innymi kobietami ?

Wybaczcie ale..

nie wiem co by mnie zmusiło abym musiała dawać d.. za pieniądze!
Często te małolatki nie są w złej kondycji finansowej ale po prostu lubią szybkie pieniądze za zeszmacenie się. Łatwa kasa na wydatki typu ciuchy, kosmetyki itp. No i na pozerstwo, aby po prostu zrobić szał wśród znajomych. Nie mogę zrozumieć po prostu że one robią to jak "rzutem na taśmę". Rozkracza nogi, zrobi loda i następny!! Znam taką jedną dziewczynę, ładna, mądra ale ma kompleksy. Widocznie nadrabia tym, że przyjmuje facetów.

Nie ogarniam trochę tego. Może po prostu mam wbite inne wartości życiowe i szanuję siebie. Żeby zaraz nie poleciały komentarze na mój temat - jestem dziewczyną przede wszystkim dowartościowaną. O wyglądzie nie napiszę bo to kwestia gustu.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

ciekawe co jest lepsze? bycie dobrze płatną prostytutką w kulturalnej agencji

czy pracować z facetami chamami, przeklinającymi najobrzydliwszymi słowami

www.trojmiasto.pl tez pomaga szerzyc prostytucje

wystarczy wejsc na ogloszenia towarzyskie ....uuulala ...chyba najliczniejsza lista ogloszen ...wbor lepszy niz w biedronce ...towar swiezy i z przeceny:)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

bzdury

Seksuolodzy?Psychiatrzy?KSIĘŻA o zgrozo!!! Autor niestety nie przyłożył się do tematu. Prostytucja , seks za pieniądze = ulica, agencja, galeria .... psychologiczne, nic nie mające z rzeczywistością wypociny żeby zarobić parę złotych za artykuł. To nie prostytucja? Pisanie bzdur dla kasy?
Mam 34 lata, 2 dzieci, pracę, nie stoję na trasie, nie wiem jak wygląda agencja towarzyska a do galerii zaglądam z dzieciakami raz na rok a od kilku lat mężczyźni płacą mi za spotkania.... Kto o tym wie? Tylko ja i moi "przyjaciele" - i cały artykuł szlag trafił ... tak to jest jak sie i\kończy psychologie za kase rodziców :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Prostytucja i interes bandytów.

Tylko galerianki nie płacą characzu trójmiejskim bandytom.Reszta musi bo inaczej mogą mieć pociętą twarz.Wiedzą o tym wszyscy od prokuratorów poprzez sędziów,policjantów,straży miejskiej i normalnych obywateli.Biznes się kręci.

Cienie prostytucji - przemoc, nakłanianie, alkohol, narkotyki, zamrażanie ciała, brak wyboru partnera do seksu, haracz.

Większość prostytutek chciałaby porzucić to co robi - mówi samo za siebie.

Kto korzysta z tego, że inna osoba nie ma innej możliwości zarobkowania, chce podnieść status społeczny lub jest przymuszona do wykonywania prostytucji - w większości mężczyźni.

Jakim trzeba być człowiekiem by wyzyskiwać w ten sposób drugiego człowieka - tłumacząc to potrzebą uczucia, przytulania (samooszukiwanie) lub wysokim poziomem libido (w końcu od czego są ręce).

Artykuł nie ukazuje cieni prostytucji - normalizuje, grupuje i pozwala by osoba korzystająca z prostytucji czuła się ratownikiem (daje zarobić) osoby prostytuującej się - co jest hipokryzją.

Cienie każdej innej pracy - stres, przemęczenie, mobbing, wypalenie zawodowe itd. Większość pracowników najemnych chciałaby zmienić pracę - mówi samo za siebie. Jakim trzeba być człowiekiem by wyzyskiwać w ten sposób drugiego człowieka tłumacząc to potrzebą zysku ?
Byłaś kiedyś prostytutką ? 40% z nich odczuwa przyjemność z zwykonywania swojej pracy. Znajdź mi drugą tak zadowoloną ze swojej pracy grupę zawodową.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co czwarta prostytutka (25 proc.)

Co czwarta prostytutka (25 proc.) - dobrze, że dodali iż co czwarta to 25% , bo inaczej bym na to nie wpadła...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

każdy wybiera sobie własnom droge

jak ktoś woli pracować bo 12 godzin dziennie przez 6 dni w tygodniu i dostawać 3000 tyś to ok ja wole miec z 4 sponsorów i od każdego po 4tyś 16tyś w miesiącu a kazdy z tych sponsorów to facet ktory mi sie podoba jest rewelacyjnie wiem ze gdyby nie to nigdy by nie była w Meksyku czy Australi to moje zeycie tak wybrałam jestem szczęśliwa przynajmniej na razie i narazie niczego nie załuje

witaj

witaj może masz sponsora którego możesz polecieć

W Polsce powinna być organizacja która w poniemieckich obozach koncentracyjnych likwidowała by prostytutki. Zmodernizować piece, łapankę organizować i palić je żywcem. Lub kopać głębokie doły i zasypywać je żywcem. Stop patologi w Polsce. Prostytutki to nie ludzie, to PODLUDZIE.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

inkognito

prostytucja nikomu nie szkodzi a daje przyjemność

Normlane dziewczyny

Znałem dobrze wiele dziewczyn co pracowało na drodze. To są normalne dziewczyny a nie jakieś rozpustnice czy narkomanki. Ukrainki np. piją ale to chyba wynika z ich zwyczajów narodów - jak byłem u koleżanki ją odwieść do domu na Ukrainie to wszędzie pili. Moja żona też pracowało na drodze parę lat i jest najlepszą żoną jaką moge sobie wymarzyć (nie ukrainka bo one są wredne). Nigdy nie żałowałem. Dziewczyny idą na drogę bo chcą zarobić, z reguły są w ciężkiej sytuacji . Do dziś pamiętam jedną co była na ukrainie nauczycielką matematyki a w polsce stała na drodze.

Zona ,to tez jest prostytutka,i tyle w temacie .Pochwalam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry