Widok

Proszę nie wsiadać

Na przystanku Węzeł Franciszkj Cegielskiej kierowca przez głośnik mówi żeby nie wsiadać bo nie podjedzie pod górkę. Niech urzędnicy przesiądą się na "działająca" komunikacją i zobaczą jaki to cyrk
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poczekaj doczekasz się prędzej czy później!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skleroza nie boli

A most wantowy, tunel pod Martwą Wisłą, Armii Krajowej to co pryszcz?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiadomosc do Kociorek

Czy Ty kiedykolwiek poruszasz się po Gdyni autem albo autobusem? Jeżeli nie to zacznij kobieto. Taki paraliż na drogach to nie jest jednorazowa akcja, a już prawie codzienność. Korek na Janka, no niby robią estakade. Korek na Ale. Zwycięstwa, bo robią drogę, którą mieli zrobić w miesiąc. Korek na Wito bo robią objazd. Nie wiem gdzie jest co jeszcze. Kobieto. Jak chcesz rozkopać Gdynie to proszę bardzo - bardzo dobrze Ci to idzie. Włożcie pieniądze w jedna inwestycje i zakończcie ją, a potem rozkopcie inne miejsce. A nie, lepiej jest rozkopać kilka miejsc na raz i niech robitnicy idą do domu. Nie myślisz kobieto.
Nie dziwie się, że ludzie nie chcą jezdzic autobusami, bo zainwestowaliscie hajs w tak beznaczejny system czyt. Fala, że ludzie nie będą się bawić i stresowac w to czy beda mieli bilet czy nie, to czy dostana mandat czy nie.
Zacznij myslec kobieto, bo to co sie dzieje to juz jest za wiele. A jak nie potrafisz to daj zrobic to komus innemu. Zenada totalna.
PS. Zycze Ci abys jak najwiecej stala w korkach jak bedziesz chciala gdzies jechac. Elo.
popieram tę opinię 141 nie zgadzam się z tą opinią 9

a co wy mnie obchodzicie teraz ? wybory idą czy o co ci chodzi ? na obietnice i lepsze wizje przyjdzie czas , a teraz ciesz się że wszystkiego nie popsułam - pozdrawiam ...ps. jak nie będę chciała stać w korkach to poproszę kolege i na kogutach mnie zawiezie :) buziaczki
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Olu

Tak brzydko na papierze tez piszesz? Zachowajmy jakies podstawy pisowni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cóż szkodzi obiecać.

Wożą ją kierowcy urzedowi
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jest dramat, powinna poddać się do dymisji....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę

Pewnie nabrali dotacje na remonty. Żeby dostać kasę to trzeba rozpocząć remont. Nie ważne czy i kiedy się skończy. I tak rozkopali całą Gdynię.

Przyjedź do Gdańska

Nie wiem jak w Gdyni, ale Gdańsk to dopiero stoi w korkach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

odpoiedź dla Pika

ale jesteś " baran" co to piszesz jeśli nie znasz się to lepiej nie pisz bo szkoda miejsca na takie bzdety
przecież kiedyś trzeba roboty wykonać właśnie dlatego żeby nie było korków
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Pretensje do niego albo koniowi na molo.

Za remonty dróg w Gdyni odpowiada dyrektor Gdyńskiego Zarządu Dróg i Zieleni (ZDiZ), który jest jednostką organizacyjną miasta, a nie prezydent.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ty taki mądry, zza klawiatury. W twarz już nie powiesz.

Brawo ale jak się patrzy na tą panią to się nie dziwię że jest taki cyrk.

Autobusem dojechać do Pogórze Górne dziś to już wg przesada od hali do SKM stoimy w Korku już 40 min !
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

To nic. Jadę autobusem z hali od może cztery po szesnastej. Jestem przy warsztacie na Janka...

Wszyscy z pojazdu i spotykamy się za wzniesieniem ;D

Chcieliście Kosiorek

To ją macie.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry