Widok
powiem tak
niektórym branżom sie dostało to fakt ale niektorzy jak weselna przewróciło sie w głowach...dlaczego? dlatego ze przezd pandemia zerowali na weselnikach jakie tam pieniadze szły teraz nalezy sie przyzwyczaic do realnych kosztów ....zejdzcie na ziemie...moim marzeniem jest zejscie na zeimie deweloperów!!!
W dobie pandemii, tylu tysięcy dziennych zarażeń, setek zgonów wesela to jest paranoja.
Trudno o miejsce gdzie łatwiej się zakazić. Zamknięte pomieszczenie, alkohol, duży ruch, składanie życzeń, tańce, każdy z każdym się dotyka, przytula.
Tam gdzie się da trzeba luzować, ale wesela na ostatnim miejscu.
Samych młodych też nie rozumiem-mi osobiście ciężko żyłoby się ze świadomością że ktoś zmarł bo zaraził się na moim weselu.
To nie jest czas na tego typu zabawy.
Tam gdzie się da trzeba luzować, ale wesela na ostatnim miejscu.
Samych młodych też nie rozumiem-mi osobiście ciężko żyłoby się ze świadomością że ktoś zmarł bo zaraził się na moim weselu.
To nie jest czas na tego typu zabawy.
Jedyna branża, której nie jest mi szkoda
Zdzierają z Młodych bez skrupułów:
- fotograf za kilka godzin pracy 4-8 tys.
- grajki za jedną noc 4-10 tys.
- suknia za kawałek firany 5-10 tys.
- garnitur (jak powiesz, że na własny ślub) 3-5 tys.
- makijażystka, wymaga, żeby przyjść na makijaż próbny, za który masz jej zapłacić (absurd);
- fryzjer (wymaga fryzury próbnej, za którą płacisz);
- sala weselna (płacisz korkowe, za krojenie tortu, za wszystko, co można podpiąć pod usługę dodatkową, za ziemniaki z wody) 230-300 zł/os.
Ogólnie kroją równo wszystkich, jak tylko się da
- fotograf za kilka godzin pracy 4-8 tys.
- grajki za jedną noc 4-10 tys.
- suknia za kawałek firany 5-10 tys.
- garnitur (jak powiesz, że na własny ślub) 3-5 tys.
- makijażystka, wymaga, żeby przyjść na makijaż próbny, za który masz jej zapłacić (absurd);
- fryzjer (wymaga fryzury próbnej, za którą płacisz);
- sala weselna (płacisz korkowe, za krojenie tortu, za wszystko, co można podpiąć pod usługę dodatkową, za ziemniaki z wody) 230-300 zł/os.
Ogólnie kroją równo wszystkich, jak tylko się da