Widok

Prywatne lekcje języka angielskiego

Oferuję prywatne lekcje z języka angielskiego dla dzieci i młodzieży w wieku szkolnym na każdym poziomie zaawansowania. Legitymuję się uzyskanym w 1996 roku dyplomem Kolegium Kształcenia Nauczycieli Języków Obcych na Uniwersytecie Gdańskim, certyfikatem Cambridge Proficiency oraz wieloletnim doświadczeniem w nauczaniu w szkolnictwie zarówno podstawowym, jak i ponadpodstawowym, włączając w to klasy maturalne. Cena 45-minutowych zajęć to 50 zł. W przypadku sytuacji szczególnych (np. przygotowanie do konkretnego egzaminu) stawka negocjowana jest indywidualnie.

Chętnych zapraszam do kontaktu mailowego pod adresem: angielski.bojano@icloud.com.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy dojeżdża Pani do domu ucznia czy zajęcia są u Pani?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety nie mam możliwości dojazdu, mogę zaproponować wyłącznie zajęcia prowadzone u mnie w domu. Mieszkam w Bojanie niedaleko centrum.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (20 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...

Ujadające psy przy Mewie (3 odpowiedzi)

Cześć, właścicielu psa/psów z okolic rozlewiska... Czy z Twoim psem jest wszystko dobrze?...

do góry