Widok

Prywatne miejsca dla osób niepełnosprawnych

To,że 99% niepełnosprawnych posiadający kartę to oszuści wiedziałem ale to by sobie uzurpować miejsce wyłącznie dla siebie to już szczyt chamstwa i bezprawia!!!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miejsce na drugim zjęciu jest z pewnością prywatne. Właśnie dlatego miejsca są numerowane. Pierwsze może być równie dobrze ... Nie wiesz, ale się wypowiesz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale w czym problem?ma wykupione miejsce ? są nr rejestracyjne więc nic ci do tego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

hahaha

"Sam jesteś inwalida ale umysłowy jak nie rozumiesz osoby niepełnosprawnejozumiesz" no ty rozumiesz osoby niepełnosprawne twierdząc że to oszuści, brawo. To twoje komentarze są chamskie a nie miejsca wykupywane przez ludzi z kartą inwalidzką.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prywatne miejsca dla osób niepełnosprawnych

Obywatel76 widzę że nie spodobał ci się mój poprzedni komentarz i go usunęli, więc napiszę jeszcze raz:) Twierdząc że 99% niepełnosprawnych posiadających kartę to oszuści, to w takim przypadku cytując ciebie "...to już szczyt chamstwa..." Takie mamy prawo ale widzę że chyba nie mieszkałeś wcześniej na osiedlu bo to nic nowego. Także najpierw się doucz a dopiero później komentuj o chamstwie i bezprawiu. I trochę empatii to świat będzie lepszy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pewnie jeszcze nie płaci za nie.

Cwaniaków z niebieską kartą na chorą babcię, ciotkę z cukrzycą czy innych jest całe mnóstwo. Znam taką co lekko kuleje(krótsza noga) wkładka do buta załatwia sprawę i może nawet tańczyć, ale ma niebieską kartkę na parkowanie właśnie przez tą centymetr krótszą nogę. Taka cwana.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 13

Jeśli prawo dziurawe, to korzysta, a co

Jeśli faktycznie ze względu na problemy z narządami ruchu dostał uprawnienia, to przestań się pienić, tylko przesiądź się na rower.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyli nie zapłacił?

Ile od niego chcieliście za nie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wystarczy przeczytać twój raport żeby Cię skierować na badania psychiatryczne. Bez czytania przepisów
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie pełno jest ogłoszeń o użyczeniu kary inwalidy. Ma to same plusy, ja prakuje za darmo na niebieskiej kopercie a osoba która ma taką kartę ale nie ma samochodu ma dodakowa kase w budżecie a wiadomo jak niske są emerytury. I wszyscy są szczęśliwi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Może wykupił to ma.

Zgadujesz?Bo ja nie!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Lekarz orzecznik amator z zamiłowania. Przemyśl swoje postępowanie i obiecaj poprawę

Najpierw zapoznaj się z przepisami potem komentuj!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

A ty co wszystkich

Widzę samych oszustów,którzy bezprawnie korzystają z przywileju parkowania na miejscu dla niepełnosprawnych.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry