Widok
Przebrała się miarka!!!
Lekarze zapewne w większości mili i uprzejmi ale personel pomocniczy czyli pielęgniarko-rejestratorki to tragiczne nieporozumienie. Bucowate, nadęte bufony, kompletnie nie zorganizowane. Z jakichś powodów nie kryją się z lekceważącym stosunkiem do interesanta. Żeby było śmieszniej, wywiesiły jakiś urzędowy idiotyzm o statusie funkcjonariusza dla pielęgniarek. Kilkakrotnie byłem świadkiem, kiedy szanowna funkcjonariuszka markując jakieś zajęcie, ignorowała dzwoniący telefon. Z dwóch numerów telefonu - jeden to fikcja. I pomyśleć, że mamy XXI wiek i nie wszystkie pielęgniarki wyjechały. A czy na sprawną rejestratorkę potrzeba pielęgniarskich kwalifikacji?
Moja ocena
A.B.C. Family Med
kategoria: Przychodnie, poradnie NFZ
obsługa: 1
oferta: 4
jakość usług: 2
wyposażenie: 3
czas oczekiwania: 1
ocena ogólna: 2
2.2
* maksymalna ocena 6
Zdecydowanie zgadam się. Panie rejestratorki chyba zapomniały, że mają do czynienia z pacjentem chorym i że prl już dawno minął. Mam nadzieję, że kierownictwo zastanowi się nad wymianą tych Pań. W dzisiejszych czasach kiedy firmy walczą o klientów, dziwi mnie decyzja o trzymaniu tak niekompetentnych pracowników na pierwszej linii. Panie są niemiłe, wręcz obrażają pacjenta, a na dodatek nie potrafią bezbłędnie zarejestrować - ciągle mylą daty i gdy przyjdzie się na wizytę okazuje się, że lekarz przyjmował wczoraj... Pozostaje ustalenie kolejnego terminu na za dwa miesiące (i to z łąską). Zdecydowanie odradzam placówkę!