Widok
A co to znaczy rdzenny baniniak od kiedy tu mieszkam z roku na rok jest coraz gorzej kiedyś każdy każdemu człowiekowi się kłaniał znało się przynajmniej z widzenia większość mieszkających w okolicy nikt nikogo nie obrażał a teraz pełno sfrustrowanych kredytowców chamskich niewychowanych prostaczków co to ze zmywaka trochę kasy przywiozło hejtuje obraża i myśli że jest anonimowy bo przez internet się produkuje weź się kobieto ogarnij nikt nie każe ci tu mieszkać
Proszę poczytać komentarze na forum, które biją jadem na kilometry. Nikt nie może o nic zapytać bo od razu są głupie komentarze, docinki że ciężko coś komuś zrobić i po co to komu? Kolejny raz pisze, że wspominałam o ludziach którzy wypowiadają się tu na forum, a nie ludziach na ulicy proszę czytać ze zrozumieniem! Jeśli chodzi o wychodzenie na ulicę na szczęście nic nieprzyjemnego mnie nie spotkało. Kto hejtuje? Nie mam prawa zapytać o opinie? Ludzie opanujcie się przez takie niepotrzebne komentarze tylko ludzie tworzą sobie obraz tutejszych mieszkańców, szczególnie tych przesiadujących tutaj. Właśnie Ci ludzie, którzy piszą komentarze od rzeczy powinni pamiętać że nie są i nigdy nie będą anonimowi.
Proszę uważniej przeczytać komentarze i kto kogo tu pierwszego zaczął obrażać i atakować. Jeśli to jest uważane jako normalne przedstawienie swojej opinii to ja już podziękuję.
Kolejny raz odwołuje się do tego aby czytać ze zrozumieniem. W każdym razie, ja odpowiedź na swoje pytanie już dostałam całe szczęście, że znalazły się tu osoby, które potrafią pomóc i podpowiedzieć.
Kolejny raz odwołuje się do tego aby czytać ze zrozumieniem. W każdym razie, ja odpowiedź na swoje pytanie już dostałam całe szczęście, że znalazły się tu osoby, które potrafią pomóc i podpowiedzieć.
MalaMi jest nawet zabawna. Witamy w naszym Baninie nową mieszkankę, która jednak Baninianka nazywana byc nie chce, bo to ujma. Milo tez, ze od dłuższego czasu obserwuje kulturę rdzennych mieszkańców, bo wie czego sie po buractwie spodziewać. Zaznacza, ze nie życzy sobie zbędnych komentarzy, po czym sama jest autorka sporej części... Korci zeby odpowiedzieć, prawda? Olej zbędne komentarze, które nic do Twojego zycia nie wnosza... Nie pisz nic! Proste prawda? No chyba, ze odpowiadając również pragniesz wyładować również swoje frustracje. Pozdrawiam ANONIM :) Sory, ale nie mogłam sie powstrzymać :) Tyle emocji, tyle sprzecznosci...
Chyba jakiś nowy punkt opieki nad dziećmi otworzył się w Baninie. Reklama wyświetliła mi się na fb. Może komuś się przyda: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=785966551595009&id=533825623475771