Widok
Witam :) Przedszkole jest naprawdę świetnym miejscem, gdzie z pełnym spokojem zostawiam codziennie syna. Kadra jest niezwykle ciepła, kompetentna oraz kreatywna. Nie zgadzam się z Panią wyżej bo syn nie należy do dzieci spokojnych i podporządkowanych a Pani dyrektor i kadra przedszkola zapewniają merytoryczne wsparcie rodzicom oraz pokierowali nas do poradni pedagogicznej, w której spacjalisci pomagaja naszemu synowi. Więc nie pozbywają się problematycznych dzieci z przedszkola wręcz przeciwnie robią wszystko aby pomóc dziecku i rodzicom. Zdecydowanie polecam przedszkole. Pozdrawiam
Dla mnie brak zerówki ujmuje tej placówce - ale to dla mnie !
Placówka jak każda, ma + i ~.
Dla mnie nazewnictwo nauczyciela ciociami, zbędna
Atrakcja. Ciocia jest w rodzinie a to jest nauczyciel/ opiekun ale nie spokrewniony z rodzina i warto by było dzieci uczyć od małego - rodzina vs obcy !
Budynek nowy zadbany ale mało koloru i barw w środku. Moja córka mówi ze smutne jest to przedszkole. Jest dobre ale nie zwala z nóg. W innym nie było miejsca i dlatego jesteśmy tu-
Placówka jak każda, ma + i ~.
Dla mnie nazewnictwo nauczyciela ciociami, zbędna
Atrakcja. Ciocia jest w rodzinie a to jest nauczyciel/ opiekun ale nie spokrewniony z rodzina i warto by było dzieci uczyć od małego - rodzina vs obcy !
Budynek nowy zadbany ale mało koloru i barw w środku. Moja córka mówi ze smutne jest to przedszkole. Jest dobre ale nie zwala z nóg. W innym nie było miejsca i dlatego jesteśmy tu-