Widok
Przedszkole Hula Hop (-:
Przedszkole Hula Hop to naprawdę wyjątkowe miejsce.Ja bardzo się cieszę,że moje dzieci miały szczęście chodzić do tego przedszkola.Po pierwsze prowadzą je przemiłe panie,ciepłe,spokojne,opiekuńcze,posiadające wyjątkowe podejście do dzieci i duże doświadczene.Organizują one przedszkole i zajmują się dziećmi.Dzięki temu nie ma w przedszkolu przypadkowych,zmieniających się opiekunek,tylko zawsze są te same "ciocie".Dla moich dzieci i dla mnie było to bardzo ważne.Atmosfera jest rodzinna,nie ma tam"przedszkolnego stresu"Dzieci dużo bawią się,rozwijając wyobraznię.Mimo że oficjalnie nie ma tam z nazwy zajęć dodatkowych,to panie organizują dzieciom różne zajęcia typu:malowanie na mokrych kartkach,lepienie z plasteliny z wykorzystaniem leśnych skarbów(szyszek,patyczków,nasion itp),przeróżne,bardzo rozwijające prace ręczne,teatrzyki,ćwiczenia.Wszystko dzieje się z poszanowaniem indywidualności każdego dziecka.Przedszkole znajduje się blisko oliwskiego lasu.Dzieci chodzą codziennie na aktywne spacery.Podsumowując-Hula Hop-to szczęśliwe dzieciństwo (-:
Moja ocena
opieka: 6
zajęcia dodatkowe: -
wyposażenie: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6