Widok

Przedszkole Maluszkowo

Czy podzieli się ktoś wiedzą o Maluszkowie?
Uczęszczamy tam od niedawna i chciałam zerknąć na opinie, widzę kilka nieprzychylnych komentarzy ale nic konkretnego.
Poproszę o Wasze opinie bo zaczynam się martwić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nasz ostatni dzień w tej "placówce" był kiedy odbieraliśmy syna i usłyszeliśmy jak "ciocia" zwraca się do płaczącej dziewczynki : przestań miałczeć
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To prawda. Do dziś żałuję że nie zaufałam wtedy intuicji i masie negatywnych opinii i posyłam tam synka ️
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Omijać to przedszkole szerokim łukiem !!!

Czy jest ktoś zadowolony z tego miejsca? Bo całkiem sporo ludzi wozi tam dzieciaki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Była żona ? Po rozwodzie?

Mogę napisać ze dyrekcja zmienia organ zarządzający notorycznie, była żona dyrektora, później syn teraz znów żona.
Wiec na rzeczy jest coś, nikt nie zmienia dla funu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aż strach dziecko oddać do tego przedszkola . Albo ten obiekt ma fanklub hejterów albo coś jest na rzeczy. Czy ktoś coś pozytywnego napisze ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale to

I udało się zima załatwiła sprawę

Popieram

Fakt plac zabaw jest na ulicy ( zabrany teren,) można sprawdzić na mapach geodezyjnych gminy. Ale w sumie może każdy na złotej powinien sobie dodać po 3 metry szerokości do działki skoro można

Jeśli ktoś lubi wyciągać dziecko z samochodu na środku drogi czytaj brak parkingu nawet te co co tam pracują parkują pod płotem u sąsiadów jadalnia w garażu i plac zabaw zrobiony na drodze to idealne miejsce dla niego
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakie wymagania takie procenty

Tylko 110%? Ja bym nie puszczała
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Moje dziesko tam uczeszcza i jest w 110% ok..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Aktualnie wieść niesie że to miejsce jest ogniskiem covid. kontrole sanepid itp. A wlasciciele niewiele sobie z tego robią i zgodnie z przepisami placówka jest otwarta. Dlatego ta całą złota gadka o samodyscyplinie i odpowiedzialności obywateli to jedno wielkie G Panie Morawiecki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

W sumie analizując forum to chyba tylko to przedszkole ma tyle wpisów negatywnych. Czy to w tym przedszkolu pobierano opłaty w trakcie pierwszego lockdown. Czy są inne przedszkola godne polecenia?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

E tam

Tyle lepszych dookoła

Już się starają