Widok
Polecam poszukać opinii, było bardzo dużo wątków nt tego przedszkola na forum. Ja ze swojej strony odradzam, syn uczęszczał do niego, co prawda było to 2 lata temu. Rotacja kadry i dyrektorów była ogromna, zmiany nauczycieli i pomocy nauczyciela bez uprzedzenia i jakiejkolwiek informacji były nagminne. Trudno było otrzymać jakiekolwiek informacje, zdarzaly się zle naliczone opłaty i upomnienia o rzekomo nieopłacone czesne. Na akademiach pojawiały się znane osobistości, odnosiło się wrażenie że wizerunek placówki i promocja pani prezesowej są najważniejsze.Trzeba przyznać jednak że panie nauczycielki były bardzo fajne.
Drugiego dziecka tam nie posłałam, sądzę że w Baninie są inne, wspaniałe miejsca do opieki nad dziećmi.
Drugiego dziecka tam nie posłałam, sądzę że w Baninie są inne, wspaniałe miejsca do opieki nad dziećmi.
~banik mam te same odczucia. Córa chodziła było wszystko ładnie pięknie - do czasu. Też miałam problem ze źle naliczonymi opłatami, mejlologią wyjaśnień (bo oczywiście nie dało rady porozmawiać). Do tej pory nie otrzymałam zwrotu za wyżywienie pomimo wypowiedzenia w odpowiednim czasie.
Kiedyś chwaliłam to przedszkole bo była super kadra, kadra odeszła a wraz z nią dzieci do pobliskich przedszkoli. My wybraliśmy Bocianowo w Żukowie. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Cenowo korzystniej, a i atrakcji i sposób "nauczania", edukacji oraz zabaw z dziećmi REWELACJA. Jeśli poruszasz się samochodem - warto podjechać do Żukowa
Kiedyś chwaliłam to przedszkole bo była super kadra, kadra odeszła a wraz z nią dzieci do pobliskich przedszkoli. My wybraliśmy Bocianowo w Żukowie. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Cenowo korzystniej, a i atrakcji i sposób "nauczania", edukacji oraz zabaw z dziećmi REWELACJA. Jeśli poruszasz się samochodem - warto podjechać do Żukowa
Moje dziecko rowniez chodziły do Novello. Na poczatku bylo ok ale od pazdziernika 2014 z miesiaca na miesiac coraz gorzej pod kazdym wzgledem. Jedynym mocnym punktem tego przedszkola byly Panie, ktore zreszta odeszly z koncem roku szkolnego 2014/2015. Dzieci rowniez w wiekszości zmienily przedszkole na inne. Z prawie 20 osobowej grupy trzylatkow w przedszkolu zostala chyba czworka dzieci. Liczby mowia same za siebie.
To fakt,dzieci jest mało,ale Panie są świetne, oddane i zaangażowane. Moje dziecko chodzi bardzo chętnie i jest uśmiechnięte. Z mqłej grupy tez płyną pewne korzyści,indywidualne podejście,szybciej siecdzieci uczą. Ja widzę duże postępy,radość z tworzenia i chęć do kolejnych nowych działań u mojego szkraba. Z czystym sumieniem polecam,a bynajmniej podejdź i przekonaj się osobiście.