Widok

Przedszkole "PROMYCZEK"

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam,
Chciałabym zapytać o wasze opinie odnośnie przedszkola promyczek, a konkretnie gruby najmłodszej czyli 1-2,5lat. Czy warto posłać tam dziecko? jakie są opiekunki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
opiekunki są seksi, czyli OK
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
POLECAM Z CALEGO SERCA
przedszkole jest super! Panie bardzo serdeczne, w swoją pracę wkładają dużo serca. W tym przedszkolu nie ma takiego problemu, którego nie można by rozwiązać w miłej atmosferze.pomysłowość właścicielki nie zna granic.nie wiem co jeszcze mam napisać, po prostu same pozytywne odczucia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
mój synek ( 2 latka ) zaczął chodzić w lipcu do żłobka - jestem bardzo zadowolona z opieki, mój synek z wielką chęcią uczęszcza do żłobka - wielkie słowa podziękowania dla Pani Eweliny.
Placówka godna polecenia !!!
Dziwi mnie ze zawsze ten watek zostaje poruszany przed rozpoczeciem roku przedszkolnego . Dobra reklama . Gratuluje pracownikom promyczka . Tylko czy jest to uczciwe??????????? W stosunku do rodziców dzieci . Sami wyciagnijcie wnioski . Warto wiedziec do kogo sie oddaje rodziców
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10
A kiedy panie mają się pytać, czy opłaca się oddawać tam dzieci?
I nie pisz caps-lockiem. Wyłącza się go takim dużym guzikiem (trzeci od dołu).
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
A po co ta agresja? To chyba logiczne, że z końcem wakacji porusza się takie tematy. Jestem matką niepełnosprawnego dziecka, które zostało zaproszone przez przedszkole "Promyczek" w odwiedziny w ramach integracji dzieci zdrowych z chorymi. Moja córeczka była tam 2 razy i to był niezwykle dobrze spędzony czas. Przemiłe i kompetentne opiekunki, zajęcia prowadzone mądrze, kreatywnie, dzieci się nie nudzą i ciągle robią coś ciekawego. Mnóstwo zabaw manualnych i tanecznych. A do tego przedszkole jest ładne, kolorowe i bardzo czyste. Byłam nawet w kuchni i widziałam, w jakich warunkach są przygotowywane posiłki - nie mam absolutnie żadnych uwag. Moje dziecko wróciło do domu z nowymi umiejętnościami. Dlatego polecam to przedszkole z czystym sumieniem!

PS. Pisanie z dużych liter oznacza w internecie krzyk, na co słusznie zwrócił/a uwagę Zaq.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pewnie jesteś z konkurencyjnego przedszkola i boli cię kobieto, że przedszkole promyczek jest lepsze od twojego!!!Jeżeli nie znasz ludzi tam pracujących to nie wypowiadaj się. Przedszkole jest SUPER!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ty skoro nie wiesz i nie znasz osoby ktora napisala wielkimi literami to tez sie nie wypowiadaj na temat tego kto to napisal, bo twoja sugestia przeczy dalszej tresci. Kazdemu podoba się co innego i skoro oba przedszkola dobrze funkcjonuja to tzreba sie z tego cieszyc a ta zlosliwa uwaga jest nie potrzebna. Mama wyluzuj.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ta odpowiedź tylko potwierdziła moją sugestię. A jednak konkurencja, tylko nie właścicielka a wredny rodzic!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
teraz od wrzesnia zaczyna funkcjonowac nowe przedszkole w Koleczkowie państwowe a nie prywatne więc pewnie duzo dzieci pujdzie tam bo tam gmina płaci!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jestem osobą, która od czasu do czasu z racji upoważnienia może odbierać dziecko z Promyczka za matkę/ojca. Jestem mile zaskoczona przedszkolem. W krótkich, spotkaniach na korytarzu,czy w gabinecie Dyrektorki daje się zauważyć fachowość, wiedzę a przede wszystkim ogromne serce Pedagoga.Wieloletnią wiedzę przekazuje myśle młodszym koleżankom, ze tak to wszystko funkcjonuje.A i Właścicielka dba o warunki bytowe, daje się to zauważyć patrząc na meble, wyposażenie czy chociażby czystość.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Posłałam moją córeczkę na próbę do przedszkola "Promyczek" na razie chodzi po 3 godziny i jesteśmy obie bardzo zadowolone z tej placówki. Pani dyrektor rzeczywiście bardzo miła i kompetentna, obieg informacji (o dziecku itd) jest bardzo sprawny.
Dodam tylko że mała ma tylko 15 miesięcy i doskonale się zaaklimatyzowała w nowym otoczeniu, a to już coś mówi o tym przedszkolu, ponadto nie przejmowała bym się takimi wypowiedziami i postawami jakie przedstawia Pani "mama" bo nie mają one znaczenia dla funkcjonowania przedszkola.

Serdecznie dziękuję za pomoc w podjęciu decyzji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Alcia i jak? Nadal jestes zadowolona? Bo ja mam synka w tym samym wieku i zastranawiam sie... Nie chce go oddawac na dlugo, ale chcialabym,zeby mial kontakt z rowiesnikami, a w Bojanie nie ma zadnego miejsca, gdzie mozna by sie spotykac (mamy i dzieci). Na ich stronie pisza o zajeciach dodatkowych, ale nie ma zadnych konkretow ani cen i nie wiem o co chodzi. Na rytmike bym go na przyklad chetnie poslala.
Napisz, jak Ci sie podoba po kilku tygodniach. Chyba sama sie tam wybiore na rekonesans-tylko sie boje,ze ceny mnie powala, bo na oplate podstawowa za grupe zlobkowa zupelnie mnie nie stac :(
jest tam cena 8 zł za godzinke a zajęcia dodatkowe pewnie by trzeba było podejsc i sie zapytac!! zobaczyc porozmawiac-moim zdanie przedszkole super!!!polecam!!!! moja córka tez często tam chodzi na pare godzin
Tak, nadal jestem zadowolona, nawet bardzo, mała aż się rwie do rówieśników, jest czysto i organizacyjnie sprawnie, przepływ informacji też działa bez zarzutu. Co do cen Ja płace 10 zł za godzinę w grupie żłobkowej ale niestety nie można długo oddawać dziecka na godziny (co jest mi bardzo na rękę) Po kilku miesiącach bedzie trzeba płacic stałą stawkę... czyli około 600zł
Skoro już jest po rozpoczęciu roku szkolnego, więc chyba nie zostanę posądzony o reklamę.
Jestem tatą dziecka chodzącego do Promyczka i moje subiektywne opinie, które przeczytacie poniżej, są moją i tylko moją obserwacją pracy i działalności przedszkola.
- Czystość i wyposażenie przedszkola bez zarzutu. Nie jest nafaszerowane "d*perelami" w postaci miliona zabawek, aby dzieci mogły się nimi zająć i nie "zawracać gitary" paniom. Podłogi zawsze czyste, nawet po powrocie z placu zabaw. Dzieci nie są umorusane i zawsze przebrane w pozostawiony drugi komplet ubrań jeżeli zachodzi taka potrzeba.
- Jedzenie (nie próbowałem) wydaje mi się, że dobre. Skoro dziecko niejadek zaczyna jeść, to coś w tym jest.
- Personel. Miły, kulturalny, zawsze uśmiechnięty! Co do kompetencji bycia przedszkolanką, chyba MA, ale nie sprawdzałem, bo nie ja jestem od tego. Dla mnie na chwilę obecną ma to drugorzędne znaczenie. Dziecko co rusz przychodzi do domu i chwali się znajomością nowych piosenek i wierszyków, także w j.angielskim. Co rusz pokazuje nowe ćwiczenia gimnastyczne i prace manualne. Duże brawa. Pani dyrektor, ta od spraw pedagogicznych (nie p. Aleksandra) zadziwia mnie na + swoją kreatywnością, pomysłami, podejściem indywidualnym zarówno do rodzica jak i dziecka. Kilkukrotnie zdarzyło mi się, że dziecko nie chce wracać do domu tylko iść na noc do pani przedszkolanki. To chyba też o czymś świadczy.
- Cena. Ani nie mała, ani nie duża. Znając światopogląd Polaków to zawsze będzie za dużo ;-). A tak prawdę mówiąc płaciłem już więcej, za niestety gorszą opiekę. Dla mnie w sam raz.
- Edukacja. jak wspomniałem dziecko wraca do domu śpiewając, recytując i najchętniej potańczyłoby jeszcze. Dużo prac jest własnoręcznie robionych, o czym świadczy tablica z pracami i przepastna teczka, która otrzymaliśmy na zakończenie poprzedniego roku. Odbierając dziecko w 90% przypadków zawsze dzieci są czymś zajęte (i nie jest to zabawa zabawkami). Opinię wystawioną o dziecku na koniec roku jestem zdziwiony - na +. Pierwszy raz mi się zdarzyło, żeby o czyimś dziecku można tyle napisać. Nie tylko co potrafi, ale też słabe strony dziecka są opisane !!! To bardzo ważne dla nas rodziców.
Liczne spotkania z zaproszonymi gośćmi. Policjant, strażak, poczta, kosmetyczka itp., gdzie dzieci praktycznie poznają świat dorosłych, a nie tylko słuchają. Także edukacja regionalna i spotkania z żywymi zwierzątkami np. koza, kurki itp. Teatrzyki wystawiane są nie tylko przez profesjonalne zespoły aktorskie, a właśnie przez personel przedszkola, który wciela się w postacie z bajek !!! Brawo za pomysł.

Cóż na chwilę obecną jestem zadowolony, bardzo zadowolony. Dziękuję za opiekę, edukację i cierpliwość przy pracy z moim dzieckiem.
Każdemu kto spyta mnie o to czy warto pozostawić tam dziecko w wieku przedszkolnym, powiem: TAK WARTO.

A dla marudzących coś o reklamie.
Nie jestem właścicielem, przedszkolank-IEM, personelem pomocniczym i współwłaścicielem przedszkola. Nie jestem też w żaden inny sposób powiązany prywatnie, rodzinnie i biznesowo z Promyczkiem.
Jestem po prostu zadowolonym ojcem dziecka, które tam uczęszcza.
Wracam codziennie autobusem z pracy. Tym o 16.33 z pętli przy Tesco. ;-)
Pozdrawiam Tom
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przedszkole jest dobre, bogata oferta , super przedszkolanki, dyrektorka dba o dzieci i jest miła. Przedszkole polecam!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dałam dziecko do żłobka w Bojanie jakiś czas temu. Dziecku się podoba :) Więc i my jesteśmy zadowoleni.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

Telewizja naziemna (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy macie sygnał telewizji naziemnej, u nas tylko nieliczne programy,brak m.in....

do góry