Widok

Przedszkole Te Vizja opinie

Witajcie szukam opinii o tym przedszkolu, rozważamy udział w rekrutacji, ale sporo tego w Gdańsku a nasi znajomi albo maja opieke dla dziecka w domu albo posyłają do publicznego przedszkola
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do publicznego przedszkola nie ma co posyłać, bo to strata czasu dzieci niczego sie tam nie uczą, tylko zabawa niekoniecznie z dobra opieką. W prywatnym natomiast dzieci mają różne zajęcia np. rytmika, angielski itp
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój synek był w roku 2017/2018
Byliśmy zadowoleni z tego przedszkola, długie godziny otwarcia można się dopasować, zajęcia językowe, dobra opieka i grupy nie za duże
W zwykłym przedszkolu nie będzie tylu fajnych zajęć, raczej sama zabawa, a w prywatnym są już zajęcia z logopedą, jakaś zumba, gimnastyka itp. Czas pożyteczniej spędzony. Ja bym na Twoim miiejscu poszła tam osobiście i wtedy będziesz wiedziała

My też chodziliśmy w tamtym roku 3 miesiące, wszystko było w porządku, synek lubił przedszkole często nie chciał do domu wracać

Też mogę śmiało polecić każdemu te przedszkole. Dużo fajnych zajęć, fajna atmosfera, no i co najważniejsze wszystko na bardzo wysokim poziomie, jak na prywatne przedszkole przystało. Córka chodzi obecnie tu do przedszkola, a na pewno też wybierzemy szkołę podstawową z Te Vizji w Gdańsku.

Dobrze jest wybrać przedszkole gdzie możecie liczyć na język obcy, oczywiście na angielski, a może i na jakiś inny, dodatkowy:) Ja dlatego też zdecydowałam się właśnie na Te Vizje. Syna ciężko jest odbierać, bardzo mu się tam podoba.

Dzięki za polecenie, ja też miałam kilka przedszkoli na oku, w przyszłym roku wyślemy córkę do przedszkola. Braliśmy pod uwagę Te Vizje na Morenie i pewnie ostatecznie na ten wybór się zdecydujemy:)

Fajne zajęcia, ja czegoś takiego nie miałam w czasach młodości. No ale czasy się zmieniają i jak widać na dobre, co mi się bardzo podoba.

Z wszystkim co tu napisaliście się zgadzam:) Przedszkole na super poziomie, widać zaangażowanie przedszkolanek i to, że po prostu chce im się coś ciekawego dla dzieci organizować. Córka bardzo docenia tą kreatywność i bardzo chętnie rano wstaje z łózka żeby iść do przedszkola.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też muszę polecić. Tak samo jak i wy wcześniej szukałam opinii i znalazłam większość pozytywnych, wszystko się sprawdziło. Warto myśleć o dobru dziecka oraz oczywiści o tym żeby miała dobrą drogę edukacyjną. Zajęcia dodatkowe to też bardzo ważna rzecz, a w Te Vizji jest ich bardzo dużo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Nauka

Kurs komputerowy ( podstawowy) gdzie? (9 odpowiedzi)

Umiem wł i wył , pobuszuje w necie i tyle Dostałam propozycje pracy i musze szybko ogarnąć MS...

Kursy, szkolenia - paznokcie (6 odpowiedzi)

Witam ;-) Czy ktoś z Was robił może w trójmieście kursy, szkolenia na stylizacje paznokci )np....

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...

do góry