Widok
Przedszkole godne polecenia
Nowoczesna placówka, domowa atmosfera, bogate wyposażenie, piękne, kolorowe wnętrza, stała kadra, indywidualne podejście do każdego dziecka, problemu. Córka chodzi do przedszkola Bajkoland od ponad dwóch lat i jest zachwycona, my jako rodzice również się cieszymy i polecamy!
Moja ocena
opieka: 6
zajęcia dodatkowe: 6
wyposażenie: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
Pięknie się pan informatyk spisuje. Zablokowana opcja wciskania łapek dla nowych użytkowników. Dyrekcja przechodzi samą siebie.Dodane przez matkę, której dziecko przyjęto bokiem na czynnej umowie w innym przedszkolu. Dodane przez matkę, na którą pod dyktando męża z konkubentką adwokatką te "ciocie" wyisywały "cuda" do sądu.Ciocie, które okłamywały oboje rodziców,że dziecko pięknie się rozwija nie widząc autyzmu. Żenada!
My akurat jesteśmy bardzo zadowoleni z tego przedszkola i opieki "cioć" nie mogę nic zarzucić . Dziwie sie że ktoś zarzuca panią brak kompetycji i nie zauważenie autyzmu. Wydaje mi się że takie rzeczy to powinni najpierw rodzice wyłapywać w końcu oni najwięcej czasu spędzają z dziećmi. Jako mama przeczytałam mnóstwo książek na temat rozwijania się dzieci, a gdy tylko zauważyłam coś nie po kojącego to konsultowałam to z innymi .Na szczęście u nas nie ma żadnej poważnej choroby