Jeżeli chodzi o zajęcia dodatkowe, wyposażenie i ceny to przedszkole jest przeciętne (według mnie minusem jest malutki plac zabaw, w zasadzie nienadający się dla starszych dzieci), za te elementy dałabym placówce 4! Opieka to największy atut tego przedszkola - moje dziecko miało to szczęście, że między innymi, trafiło również pod opiekę Pani Agnieszki Surowieckiej - ta ciepła osoba nie tylko wykazuje indywidualne podejście do dzieci, ma do nich morze cierpliwości, ale przede wszystkim z nimi rozmawia - co niekoniecznie jest takie oczywiste w przypadku innych wychowawców. Pani Agnieszka jest cudownym pedagogiem, ciepłą i uśmiechnięta osobą, stara się zapewnić dzieciom emocjonalne bezpieczeństwo, wiem to po zachowaniu mojego dziecka, które szybko pokochało Panią Agę i do tej pory mówi, ze Pani Aga była i jest "najulubieńsza"; polecam również Panią Karolinę, miła, pogodna - te dwie Panie prezentują podobną "szkołę" jeżeli chodzi o wychowywanie dzieci - mają cierpliwość i potrafią z dziećmi rozmawiać. Panie wpierające pracę wychowawców - uśmiechnięte i zawsze pomocne! Jeśli chodzi o negatywny komentarz dot. Pani Agnieszki (której?) - to chyba się Pani przedszkola pomyliły ;)