Widok

Przedszkole niezapominajka

Hmm w każdym wątku ktoś wiecznie pisze jakie to cudowne przedszkole ,festyny wspaniali logopedzi ,cudowna edukacja ... w każdym ale to każdym ... przedszkole które lata miało słabiutkie opinie nagle w jeden dzień jest na szczycie przez sto osób . Kto na tym forum pisze ? 10 tych samych osób wokoło ? Dramt
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Hitem jest mam dziecko w żłobku niezapominajka i jestem mega zadowolona z edukacji .!?! W żłobku edukacja ? Czy rozwój prawidłowy dziecka czy dziecko jest w żłobku czy w domu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Maluszkowo traci dzieci to komuś trzeba zaszkodzić stare metody z kilkoma sw udało ale to było dawno
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Skąd informacje ze traci ? Tam jest full, nawet chyba więcej niz w novelo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najlepiej samemu się przekonać. Mam tam swoje dziecko i jestem zadowolona. Sale są przestronne, kolorowe ale ,co najważniejsze, są tam miłe panie przedszkolanki , które potrafią profesjonalnie zająć się moim dzieckiem. To co się pisze na forach to w większości jest ,,zasługa" konkurencji. Z czystym sumieniem polecam żłobek Niezapominajka - zadowolona mama.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

mysle ze konkurencja ma gdzies, dlatego ze w kazdym ale to kazdym przedszkolu jest full. to naprawde pisza rodzice.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Drewutnia/Altana/Domek narzędziowy (35 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was miał kontakt z Powiatowym inspektoratem Nadzoru budowlanego w sprawie zgłoszenia...

do góry