Widok

Przedszkole przy Parafii NMP w Gdyni

Witam,
czy ktoś z Was posłał tam dziecko? Jeśli tak, to proszę napiszcie jakie są Wasze opinie o tym przedszkolu.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja mama pracuje w przedszkolu, do którego rodzice przepisywali dzieci właśnie z przedszkola prowadzonego przez siostry (a było kilka takich przypadków) i z tego co mowili, to nie jest tam zaciekawie pod względem panującego nastroju i że dzieci są zestresowane...a jeżeli chodzi o przygotowanie do szkoły to nie mam pojęcia. pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13
a mogę wiedzieć, w którym przedszkolu Twoja mama pracuje? i czy w tym przedszkolu jest OK?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
bzdura, z tego przedszkola nikt nie zabieradziecka. to prowokacyjny wpis. jak juz ktos sie dostanie w zyciu nierezygnuje z miejsca
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
mam trójkę znajomych, którzy posyłają tam dzieci, dwójka z nich już kolejne pociechy tam edukuje, moja córka tam zaczyna edukację od września, i wiem,że przedszkole ma bardzo dobrą opinię, trzeba mieć świadomość, że jest to przedszkole katolickie i na wysokim poziomie,nie słyszałam,żeby siostry stresowały dzieci, a wręcz przeciwnie, dzieci uczą się podstawowych kakonów zachowania, jak podawać do stołu, wyciszenia, ale czy to jest stres, każdy z nas musi sam sobie odpowiedzieć na pytanie jak chce wychowywać dziecko?Pozdrawiam
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
A czy w innych przedszkolach nie uczą "podstawowych kakonów zachowania, jak podawać do stołu, wyciszenia"?? Ja osobiście nie dałabym dziecka do tego przedszkola, ale każdy ma inne zdanie i inaczej ulega modzie :) pozdrowienia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
Witam Was!
myślę, że nie tędy droga... mi chodziło jedynie czy w/w przedszkole jest miejscem godnym polecenie, czy jest dobra opieka nad maluszkami oraz poziom jest wystarczający. chyba niepotrzebne są sądy nad rodzajem przedszkola: katolockie czy świeckie. chodzi przecież o dobro dziecka...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przedszkole oceniam na 6 (w skali 1-6).
Bardzo wysoko cenię przygotowanie zawodowe Sióstr.
Potrafią uczyć i wychowywać.
Bardzo umiejętnie potrafią ocenić bieżący stan dziecka. Potrafią dobrać i stosować metody wychowawcze tak by dziecko ciągle się rozwijało.
Do przedszkola chodzi dwójka moich dzieci.

Gdybym był dzieckiem też bym chciał chodzić do tego przedszkola :)

Pozdrawiam
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko umysłowo chorzy rodzice posyłają swoje dzieci do przedszkoli wyznaniowych gdzie pracują zimne wyrachowane sfanatyzowane zakonnice,które straszą piekłem dzieci ,których psychika nie jest przygotowana na takie straszne rzeczy.Dzięki straszeniu nie muszą dzieci bic a dyscyplina jest .Ci którzy piszą pozytywnie o tych przedszkolach to są ci którzy tam pracują i z tego nieżle im się żyje.Przedszkole powinno byc świeckie a w szkole podstawowej jak chcemy jest religia.Ratujcie swoje dzieci a nie wychowujcie w świecie strachu bo zapłacicie za to ogromną cenę. Psycholog
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 23
Zapraszam na www.skarby.phorum.pl - Trójmiejskie forum o żłobkach i przedszkolach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Do przedszkola katolickiego przy Parafi NMP uczęszcza moja córka i jestesmy NAPRAWDE BARDZO zadowoleni!!!siostry są przecudowne,opiekuncze i mądre.Z pewłną swiadomością polecam w/w przedszkole.Nie rozumiem drodzy panstwo po co te negatywne komentarze skoro nie macie z tym przedszkolem nic wspolnego i rzednego o nim pojęcia!!!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam!Bardzo proszę napisac jakie warunki trzeba spełnic by dostać się do tego przedszkola,słyszałam ze uczęszcza tam elita?jak mam to rozumiec?jakies specjalne skladaki na kościół itd?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
ha hah haaaa s skladki na kościoł dobre..... ale prezentujesz poziom....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
psycholog umyslwoo chory z ciebie widac wyraznie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

rak piersi w stadium 4 (3 odpowiedzi)

Witam. Moja bliska znajoma dowiedziała się niedawno, że ma raka piersi, już w czwartym stadium....

antyki (9 odpowiedzi)

witam, gdzie mogę sprzedać antyki? gdzie w trojmiescie?

Gdzie są domy publiczne, gdzie klientkami są kobiety? (25 odpowiedzi)

Witam, szukamy z koleżankami burdeli w Trójmiescie, w których płaci się za panów. Słyszałam o...

do góry