Widok
Moja mama pracuje w przedszkolu, do którego rodzice przepisywali dzieci właśnie z przedszkola prowadzonego przez siostry (a było kilka takich przypadków) i z tego co mowili, to nie jest tam zaciekawie pod względem panującego nastroju i że dzieci są zestresowane...a jeżeli chodzi o przygotowanie do szkoły to nie mam pojęcia. pozdrawiam
mam trójkę znajomych, którzy posyłają tam dzieci, dwójka z nich już kolejne pociechy tam edukuje, moja córka tam zaczyna edukację od września, i wiem,że przedszkole ma bardzo dobrą opinię, trzeba mieć świadomość, że jest to przedszkole katolickie i na wysokim poziomie,nie słyszałam,żeby siostry stresowały dzieci, a wręcz przeciwnie, dzieci uczą się podstawowych kakonów zachowania, jak podawać do stołu, wyciszenia, ale czy to jest stres, każdy z nas musi sam sobie odpowiedzieć na pytanie jak chce wychowywać dziecko?Pozdrawiam
Przedszkole oceniam na 6 (w skali 1-6).
Bardzo wysoko cenię przygotowanie zawodowe Sióstr.
Potrafią uczyć i wychowywać.
Bardzo umiejętnie potrafią ocenić bieżący stan dziecka. Potrafią dobrać i stosować metody wychowawcze tak by dziecko ciągle się rozwijało.
Do przedszkola chodzi dwójka moich dzieci.
Gdybym był dzieckiem też bym chciał chodzić do tego przedszkola :)
Pozdrawiam
Bardzo wysoko cenię przygotowanie zawodowe Sióstr.
Potrafią uczyć i wychowywać.
Bardzo umiejętnie potrafią ocenić bieżący stan dziecka. Potrafią dobrać i stosować metody wychowawcze tak by dziecko ciągle się rozwijało.
Do przedszkola chodzi dwójka moich dzieci.
Gdybym był dzieckiem też bym chciał chodzić do tego przedszkola :)
Pozdrawiam
Tylko umysłowo chorzy rodzice posyłają swoje dzieci do przedszkoli wyznaniowych gdzie pracują zimne wyrachowane sfanatyzowane zakonnice,które straszą piekłem dzieci ,których psychika nie jest przygotowana na takie straszne rzeczy.Dzięki straszeniu nie muszą dzieci bic a dyscyplina jest .Ci którzy piszą pozytywnie o tych przedszkolach to są ci którzy tam pracują i z tego nieżle im się żyje.Przedszkole powinno byc świeckie a w szkole podstawowej jak chcemy jest religia.Ratujcie swoje dzieci a nie wychowujcie w świecie strachu bo zapłacicie za to ogromną cenę. Psycholog
Do przedszkola katolickiego przy Parafi NMP uczęszcza moja córka i jestesmy NAPRAWDE BARDZO zadowoleni!!!siostry są przecudowne,opiekuncze i mądre.Z pewłną swiadomością polecam w/w przedszkole.Nie rozumiem drodzy panstwo po co te negatywne komentarze skoro nie macie z tym przedszkolem nic wspolnego i rzednego o nim pojęcia!!!!!