Widok
pytająca zdaje się pyta o jedno i drugie, skoro najpierw pyta o przedszkole przy szkole / w szkole, a 2. o przedszkole ekologiczne, a ktoś następny opisuje jak wyglądał dzień otwarty w przedszkolu przy szkole (występ starszaków). Podobnie pytanie o grupy - w ekologicznym przy 10dzieci jest zdaje się jedna.. i sam opis "przedszkole obok szkoły" średnio sugeruje ekologiczne, które jest na innej ulicy,kawałek od szkoły.. to chyba nie tak obok :)
Dziękuję za życzliwą odpowiedź. Mam jeszcze pytanie, jak wygląda sprawa z dodatkowymi zajęciami w przedszkolu po wprowadzeniu zmian w zasadach realizowania zajęć dodatkowych (płatnych). Czy odbywa się angielski? Jeśli tak, to w jakim wymiarze i kto te zajęcia prowadzi. Wiecie może jak to wygląda w tej "przyszkolnej"placówce?
Za żadne zajęcia dodatkowe w przedszkolu przy szkole się nie płaci, jest angielski 2x w tyg, rytmika, religia plus zajęcia z logopedii i gimnastyki korekcyjnej dla dzieci, które tego potrzebują. Nie wiem kto prowadzi angielski, nie dopytałam. Pytanie tylko po co Ci ta wiedza, skoro rekrutacja w tym przedszkolu jest już zakończona, a grupy zamknięte i dość liczne. Nie słyszałam aby była ogłaszana nowa rekrutacja.