Widok
Przedszkole
największą zaletą tego przedszkola jest lokalizacja i wlasciwie na tym zachwyty się kończą. Pani dyrektor sprawia wrażenie osoby miłej, wymagającej, ale chyba mało wie, czego potrzebuja dzieci. Wiadomo - dba o sprawy administracyjne i czasami zaglada do dzieciaków, zwłaszcza najmlodszych, ale faktyczna opieke sprawuje personel. Jest kilka bardzo milych pań, ktore moze nie są nieszczerze usmiechniete na dzien dobry i do widzenia, ale wkladaja w to cale serducho. Uklony w stosunku do p. Anny Zgadzaj, Anny Gad, Iwony Kierończyk, Marioli Basińskiej i jeszcze może do takiej młodziutkiej nauczycielki. Panie stojące przy wejściu, gdy odbieram dziecko - z wielką łaską otwierają drzwi i wyglądaja na tak szczesliwe, że strach zostawić dziecko pod ich opieką. Dalej: atmosfera w przedszkolu mam uczucie - bardzo dziwna i pracownicy nie wyglądaja na szczęśliwych i wątpię, czy wiąże się to tylko z trudem i odpowiedzialnością. Tylko niektórzy przejawiają motywację nie na pokaz. Rada Rodziców działa prężnie, jeżeli chodzi o zajęcia dodatkowe to dzieci są bombardowane wszelakimi zajęciami dodatkowymi. Czy z pożytkiem okaże się pewnie po czasie. Moje dziecko zadowolone,ale nie -szczesliwe
Moja ocena
Przedszkole nr 9
kategoria: Przedszkola
opieka: 4
zajęcia dodatkowe: 6
wyposażenie: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 4
4.4
* maksymalna ocena 6
Mam zupełnie inne zdanie na temat przedszkola niż Pani.
Przedszkole fajne, spokojne, nie ma hałasu jak w większych tego typu placówkach, panie nauczycielki zajmują się dziećmi (zawsze któraś coś robi jak przychodzę po dzieci, a są w różnych grupach).
Nigdy nie miałam strachu zostawić dzieci pod opieką pracowników przedszkola.
Nie była pani chyba w innych przedszkolach - a ja swoje dzieci własnie z innego przedszkola przeniosłam do tego i dzieciaki czują się dużo lepiej.
Nie mam zdania co do Rady Rodziców (chociaż podejrzewam, że pani w niej działa, skoro takie opinie o niej wystawia)...
Pani dziecko nie jest tam szczęśliwe to najprościej przepisać je do innego - po co meczyć dziecko i siebie oraz innych takimi opiniami, moje dzieci są bardzo zadowolone, lubia chodzić do przedszkola, znajomych dzieci także. Nie znam żadnego płaczącego, że nie chce iść ...
Przedszkole fajne, spokojne, nie ma hałasu jak w większych tego typu placówkach, panie nauczycielki zajmują się dziećmi (zawsze któraś coś robi jak przychodzę po dzieci, a są w różnych grupach).
Nigdy nie miałam strachu zostawić dzieci pod opieką pracowników przedszkola.
Nie była pani chyba w innych przedszkolach - a ja swoje dzieci własnie z innego przedszkola przeniosłam do tego i dzieciaki czują się dużo lepiej.
Nie mam zdania co do Rady Rodziców (chociaż podejrzewam, że pani w niej działa, skoro takie opinie o niej wystawia)...
Pani dziecko nie jest tam szczęśliwe to najprościej przepisać je do innego - po co meczyć dziecko i siebie oraz innych takimi opiniami, moje dzieci są bardzo zadowolone, lubia chodzić do przedszkola, znajomych dzieci także. Nie znam żadnego płaczącego, że nie chce iść ...