Widok
Do żadnego w domu prywatnym wybudowano kilka budynków według norm ustalonych dla przedszkoli i prowadzonych przez osoby z kwalifikacjami ale już teraz trzeba się zapisać bo potem zostają wam tylko przechowalnie dla dzieci a nie przedszkola inną opcją jest zapisanie dziecka koło miejsca pracy wtedy jeszcze podczas dojazdu macie czas dla siebie
Piszesz takie bzdury ze się w głowie nie mieści kto powiedział że ma się zahamować? !chyba nie chodziłem do przedszkola albo nie miałeś dzieci w przedszkolu albo było tak ze chodziłem lub twoje dzieci do takiego gdzie niczego nie uczono i nie wykazuje nosa w nie swoje sprawy jak masz bzdury pisać !!!!
Jaka nauka w tym wieku. Ludzie czego Wy oczekujecie od swuch pociech. Co Wy pamietacie z okresu przedszkolnego. Zabawa, jeszcze raz zabawa, duz piosenek, tsnce. I najważniejsze nauka kreatywności, czyli tworzenie, rysowanie, malowanie, ale nie, ze jak inaczej cos rysujedz, to nauczyciel mowi, ze źle
Moja córeczka chodzi od pół roku do Tęczowej Przygody. Ma 4 latka a już sama się podpisuje i poznaje kolejne literki. Ma tez codziennie zajęcia z języka angielskiego. Panie są przemiłe i zawsze odpowiedzą na wszystkie pytania a moja córka z uśmiechem codziennie chce iść do przedszkola. Na facebooku Panie wstawiają mnóstwo zdjęć na których widze ile różnych zajęć ma coreczka. Posiłki są przygotowywane na miejscu i corce bardzo smakują. Bardzo polecam to przedszkole
Zapisz tam gdzie jest ładnie,a nie w zagrzybionym,zawilgoconym,rozpadającym się.,zakamuflowanym starym budynku gdzie jest dookoła sadza, syf, pył węglowy, oleje,paliwo cieknące z działek wyżej,lakiernia samochodowa tuż obok gałęzie,olbrzymia kuweta dla zwierząt, podwórko,że szkoda mówić, zdemolowany park,panowie pijący alkohol w ciągu dnia na ławeczce obok itd.
Klasycznie powstaje nowe przedszkole , trzeba inne obsmarowac bo moze zabiora i przeniosa do nowego i ladnego . czy kazda nowaa plcowka musi sie chwytac tak niskich sposobow marketingowych ? akurat sie otwiera nowe przedszkole , szybko we wpisie wspomniane . wszystkie sa brzydkie i smierdzace . naszczescie powstała cyberpolicja i kazdy ma prawo zglosic wszystkie wpisy . nie dził wstecz ale od stycznia juz funkcjonuje . wiec powodzenia ... bo portal nlezy do gdanska a chyba wiemy jak policja gdanska chce sie wykazac teraz
mentalnosc Baninska jest gorsza niz w sejmie. poziom koszmarny. czas temu powiedziec stop . poniewaz nie na tym zycie polega by wiecznie sie tu blotem obrzucac. dla mnie to nie porozumienie. tu na tym forum 99 procent to hejt , obrzydliwy i nie znosny. utrudniajacy otrzymania normalnych informacj. dla mnie przepis cyberprzestrzenie jest cudowny. chetnie poznam buzki madrali zza klawiatury
Od razu widac ze to wlasciciele nowego przedszkola probuja sie zareklamowac. Szkoda tylko ze kosztem oczerniania innych placowek. Na szczescie ludzie nie sa glupi i czuja pismo nosem. Takie podejscie do sprawy mowi tylko o wlascicielach. A jezeli tak podchodza do sprawy to ja tam napewno dziecka nie dam. Jezeli dyrekcja na poczatku dzialalnosci pluje jadem na wszystkie okoliczne placowki.
P.S
Ja rok czasu chodzilam po okolicy przygladajac sie wszystkim placowkom i w kazdej bylam na rozmowie z dyrekcja i to pozwolilo mi wybrac ta "dla mnie" najlepsza. Dla jednych liczy sie budynek dla innych kadra.
P.S
Ja rok czasu chodzilam po okolicy przygladajac sie wszystkim placowkom i w kazdej bylam na rozmowie z dyrekcja i to pozwolilo mi wybrac ta "dla mnie" najlepsza. Dla jednych liczy sie budynek dla innych kadra.
Mama 188.147.104.* Wiesz co nigdy by mi do głowy nie przyszło oczerniac kogoś ,że to Pani z nowego przedszkola pisze? na jakiej podstawie takie kocopoły wypisujesz, masz dowody? Nie jestem ani pracownikiem ani nikim bliskiem dla nich ale nie cierpię takich ludzi co to piszą i oczerniają nie mając na to dowodu. Kiepskie to.