Widok
Przemek - opinia
Rok temu planowałem wykonanie generalnego remontu w swoim mieszkaniu. Nie miałem niestety żadnych znajomych wykonawców remontów w Trójmieście, więc kontaktów szukałem w mediach społecznościowych, mając nadzieję na znalezienie uczciwych i dobrych fachowców, którzy rozsądnie wyceniają swoje usługi. W ten sposób trafiłem na WM Blok.
Od początku do końca byłem bardzo zadowolony ze współpracy:
- bezproblemowy kontakt,
- uczciwa wycena,
- kosztorys uwzględniający każdą, nawet najmniejszą pozycję do wykonania (gdzie u innych wykonawców nie moglem się dowiedzieć za co wlasciwie mam placic proponowane kwoty)
- elastyczność terminu wykonania remontu, z możliwością dogadania się i przesuniecia poczatku prac o kilka tygodni,
- fachowe doradztwo przy zamawianiu materialow, jak i na etapie szukania rozwiązań niektorych kwestii technicznych,
- dobre tempo prac,
- wiedza, doswiadczenie i odpowiedni współpracownicy, dzięki którym efekt koncowy prac spelnil moje oczekiwania.
Gdybym mial polecac znajomym ekipę remontową lub samemu wykonywać kolejny remont, to bez wahania ponownie bym się kontaktowal z P. Wioletą i WM Blok!
Od początku do końca byłem bardzo zadowolony ze współpracy:
- bezproblemowy kontakt,
- uczciwa wycena,
- kosztorys uwzględniający każdą, nawet najmniejszą pozycję do wykonania (gdzie u innych wykonawców nie moglem się dowiedzieć za co wlasciwie mam placic proponowane kwoty)
- elastyczność terminu wykonania remontu, z możliwością dogadania się i przesuniecia poczatku prac o kilka tygodni,
- fachowe doradztwo przy zamawianiu materialow, jak i na etapie szukania rozwiązań niektorych kwestii technicznych,
- dobre tempo prac,
- wiedza, doswiadczenie i odpowiedni współpracownicy, dzięki którym efekt koncowy prac spelnil moje oczekiwania.
Gdybym mial polecac znajomym ekipę remontową lub samemu wykonywać kolejny remont, to bez wahania ponownie bym się kontaktowal z P. Wioletą i WM Blok!
Moja ocena
WM Blok
kategoria: Usługi remontowe
oferta: 6
obsługa: 6
jakość usług: 6
czas realizacji: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6