Widok

Przepiękne!

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Przepiękne!.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Okropny film, strata czasu

Same negatywne, niezadowolone z życia bohaterki. Jakie wartości niesie taka produkcja ? Dramat dosłownie i w przenośni.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 30

Ciekawi mnie ile lat ma autor lub autorka tego wpisu...
Życie ma słodko gorzki smak, jak emocje w tym filmie. Życzę tylko dobrych chwil!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mad House

A z czego się cieszyć w Mad House,czyli żyjąc w Domu Wariatów?A co mieli twórcy filmu widzów oszukać i pokazać tak jak w Korei Północnej oszukują ,jaka to piękna kraina?
Do lekarza!jak kiedyś Wałęsa odpowiedział jednemu gościowi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam

Piękny film, o życiu, o kobietach w różnym wieku. Dawno nie widziałam tak dobrej polskiej produkcji opowiedzianej ze smakiem, trochę z humorem, ale dotykającej smutnych spraw i problemów życia codziennego. Hania Śleszyńska idealna w swojej roli.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nareszcie!!! Brawo!

Nareszcie! Polski film: piękny, mądry, czasem zabawny. Tak jak w życiu cierpienie i radość, miłość i tęsknota za nią -przeplatają się w fabule, a całość zrobiona ze smakiem i wyczuciem, bez spłycania. Ten film wciąż siedzi we mnie.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 2

świetny film dla ...każdego

Właśnie wróciłam z kina - na sali (oczywiście) głownie kobiety - faceci tylko towarzyszący i to w mizernym procencie całej widowni.
Film i zabawny, i wzruszający i motywujący, bo zwyczajnie otwiera oczy, tak jak na sztukę przystało ;), na typowe problemy kobiet. Warto, żeby obejrzały go i panie i panowie. Tak dla wspólnego to znaczy obopólnego dobra.
Jaka szkoda, że nie było takiego jakieś 30 lat temu. Tylko czy znalazłabym na niego czas między gonitwą między pracą, przedszkolem, warzywniakiem, mięsnym (to akurat udawało się w trakcie pracy - musiało, bo inaczej doby by nie starczyło) a męskim odzieżowym (bo przecież męża- bohatera zapracowanego też trzeba było ubrać...)
Wielki brawa dla reżyserki i scenarzystki :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po zwiastunie wygląda na żenadę

Czy jest to coś więcej niż kolejny film o ucisku kobiet?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Przepiekne

Czy w tym kraju nie ma innego aktora niż ten Roznerski .
Reszta filmu super.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry