Widok

Przepust Miałki Szlak

Każdy kto jeżdzi rowerem do Sobieszewa, Kiezmarka, Drewnicy i dalej wie o co chodzi jak w temacie.
Do Przejazdowa trzeba dojechać ruchliwą ulicą Elbląską obecnie budowa węzła Elbląskiej odcięła chodnik wzdłuż ulicy, jest robiony tunel pod torowiskiem który ma być połączeniem z ulicą Miałki Szlak, ale kiedy on będzie ukończony?
Ma ktoś informacje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
można jechać przez Olszynkę i potem Tamą Pędzichowską. Wyjeżdżasz pod LOTOSem
https://maps.google.pl/maps?saddr=G%C5%82%C4%99boka,+Gda%C5%84sk&daddr=54.3375507,18.6893434+to:54.3406652,18.7174116+to:Przejazdowo&hl=pl&ie=UTF8&ll=54.327186,18.727741&spn=0.029281,0.077162&sll=54.336194,18.698215&sspn=0.029274,0.077162&geocode=FdNUPQMdLvEcASmXFM80BnP9RjGpVcmyrX32Xg%3BFQ4gPQMdPy0dASlXH-M6UHL9RjEYtCRpNApeGw%3BFTksPQMd45odASlfN6b7X3L9RjFFEa45X-zu8w%3BFYr1PAMdfgYeASk9rl3th239RjFiOSBTC41Rmg&dirflg=w&mra=dvme&mrsp=1&sz=14&via=1,2&t=m&z=14
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tą trasą jechałem
nie raz kilka lat temu, ale na czas budowy obwodnicy południowej opuściłem. Czyli teraz można tam spokojnie dalej jeźdZić?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
można
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No pomyłka, nie można tam jechać, na wiadukcie są postawione siatki - zagroda.
Ciekawe, tam przejeżdżałem z rajdem, to było chyba w październiku, więc bez problemy przejechaliśmy i nie było żadnej siatki, widocznie teraz ją wstawili.
Na jakim wiadukcie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zrobili już Miałki Szlak pod torami? Jechał ktoś tamtędy, przecież ulica tam się nie da auta by trąbiły i niebezpieczeństwo gdy ktoś rowerzystę wyprzedza.
Wczoraj jechałem Elbląską od strony Przejazdowa i jedyna możiwość
dostania się do miasta to jazda główną trasą ,oczywiście wbrew przepisom z powodu znaku zakazującemu ruchu rowerowem.
Przejazdu do Miałkiego Szlaku nie ma.
od strony Przejazdowa znów stoją znaki B-9?

Gdy jechałem tamtędy jakoś w okolicach euroturnieju, to nie było ani jednego. Myślałem, że zlikwidowali je z okazji oddania Obwodnicy Południowej - ale w przeciwną stronę stały. Najwyraźniej wymienili na nowe...

Teraz, kiedy oddano Trasę Sucharskiego, mogliby coś w końcu z tym zrobić. Zwłaszcza że na całej Elbląskiej obowiązuje prędkość 50km/h.

pozdr
Szczerze mówiąc to nie wiem czy B-9 jest ustawiony ?zawsze był/, gdyż za wiaduktem przy przejściu dla pieszych skierowałem się na Miałki Szlak i ponownie wjechałem na Elbląską przy wjeżdzie na giełdę

Inne tematy z forum Rowery

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry