Będąc wczoraj w tym klubie zostałam nie miło potraktowana .
z koleżankami za wejście zapłaciłyśmy po 10 zł każda , w szatni ( za bluze , kurtke i torebke ) jednej osoby zapłaciłam 9 zł czego zupełnie nie rozumiem , przecież zajełam jeden numerek w szatni a nie trzy .. Następnie podchodząc do baru zamówiłam 0,5 l wódki z napojem Red Bull ( 115 zł ) i gdy zapytałam barmana czy jest miejsce by usiąc i wypic to w spokoju powiedział że tak . Idąc z alkoholem , usiadlam przy stoliku który był pusty i na którym nie widniała żadna informacja że jest on zajety. Podeszła do mnie nie miła Pani i powiedziała że nie ma miejsc darmowych są same płatne .. Gdy poszłam z tacą do baru by rozlac drinki , podeszla druga Pani i zwróciła mi uwage że przy barze się nie stoi . . . w takim razie po co jest bar !!??
zostalam zmuszona do zamówienia stolika ( bo nigdzie indziej nie mogłam nalac sobie alkoholu ) .. koszt 20 albo 30 zł .
Wiec mam pytanie .. za co pobieracie opłate przy wejściu skoro nie ma nawet gdzie usiąc?
10 zł wjazd + 9 zł szatnia + 115 alkohol + 30 zł stolik przy którym i tak siadały jakies buraki ! to troche przesada..Współczuje facetowi który zaprasza swoją kobiete w tamto miejsce