Widok

Przeszkadza mi

Przepraszam jestem baninczykiem.... Przeszkadza mi dom za plotem, sasiad z glupia czapka, droga z plyt, pani co sie do mnie usmiecha, pani co dziwnie parkuje, deweloper co mi sprzedal dom na raty, okoliczny warsztat co zle naprawia.... Ojej ojej wszystko mi mieszczuchowi przeszkadza.... Bo ja to wyksztalcony i z miasta jestem.... Ojej ojej teraz bede na firach wypisywac oje ojej.... Plakac mi sie chce.... W bloku mi na klatce sikali.... Balem sie po nocach w miescie chodzic abym w glowke nie dostal a kiedy wyprowadzam sie na wies... Do wiesniakow ktorym inteligenta chce. pokazac okazuje sie ze nie ja jeden.... Ojej ojej
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 28

zmień dilera i nie spamuj
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9

nie,nie, niech powie co bierze,bo ja chyba przeplacam
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lajno biore.....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zapomniałeś jeszcze wspomnieć o słabym internecei...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba masz depresje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mi takie rzeczy nie przeszkadzają i jeśli chodzi o mnie to ja skupiam się w głównej mierze na modzie. Muszę przyznać, że samo już posiadanie kapeluszy jest czymś fajnym i moja żona je po prostu uwielbia. Jak niedawno zobaczyła kapelusze letnie w https://hatfactory.pl/22-kapelusze-letnie-damskie to wiedziałem od razu, że na pewno jakiś sobie zamówi. Faktycznie już go ma u siebie i prezentuje się znakomicie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Masz rację. Brawo też jestem tego zdania....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...

do góry