Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
pacjent - ocena tragedia! Dodzwonić się do rejestracji - bez szans, Jak się jest chorym, to...
~pacjent
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 10 grudnia 2024

Antoni Maria Zduńczyk - ocena Maria od kilku lat leczę się w tej przychodni mam kilka koło domu ale wolę...
~Antoni Maria Zduńczyk
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 grudnia 2023

Dorota - opinia Chyba coś dobrego zaczęło się dziać w przychodni bo pojawiło się paru nowych...
~Dorota
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 sierpnia 2023

Paweł - opinia Nie dawno przepisałem się do przychodni na Mickiewicza i jestem bardzo...
~Paweł
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 lutego 2023

Pjoter - opinia wątek zamknięty Szybka diagnostyka, od skierowania na usg do wykonania 2-3 dni - turbo szybko...
~Pjoter
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 14 grudnia 2022

Jacek - opinia wątek zamknięty Pomimo umówionej konkretnej godziny lekarza POZ, ogromna kolejka i czeka się...
~Jacek
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 13 maja 2022

Porażka, nie polecam wątek zamknięty Beznadzieja beznadzieja beznadzieja!!!! Rejestracja to jakaś porażka! Pół...
~Hanna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 grudnia 2018

Kardiolog Pani Bożena Zięba wątek zamknięty Fachowy,nowoczesny lekarz.Jak trzeba to przyjmuje pacjentów do późnych...
~Krystyna i Czesław B. z Moreny
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 grudnia 2013

Skandaliczna przychodnia wątek zamknięty Aby zarejestrować się do lekarza pierwszego kontaktu trzeba czekać 1, 5...
~Gosik
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 lipca 2017

W sumie spoko... wątek zamknięty Od kilku lat jestem w tej przychodni, po remoncie jest dwa razy lepiej,...
~Pacjent
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 lipca 2013

opinia wątek zamknięty pani doktor psychiatra fatalna zamiast rozmawiac z pacjetem ,to rozmawia...
~gaga
-

dodano: 1 maja 2013

dermatolog wątek zamknięty Od dziecka jestem pacjentem Przychodni Mickiewicza, z roku na rok jest coraz...
~zkdfhg
-

dodano: 25 kwietnia 2013

Masakra wątek zamknięty Dziecka z podejrzeniem zapalenia płuc żaden lekarz nie chce przyjąć, bo nie...
~koszmar
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 13 marca 2012

Nieciekawie wątek zamknięty Twoja wizyta jest na godzinę 11.30, czekasz w efekcie min 40min na...
~Ona
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 marca 2010

Magdalena - opinia wątek zamknięty Jestem zadowolona z przychodni z lekarzy i pań z recepcji, maja duzo...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 29 października 2011

moja opinia -przychodnia super wątek zamknięty Ostatnio tu byłem zupełnie przypadkiem na badaniu dopler nogi.Panie wyjatkowo...
~karol
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 27 listopada 2010

jak w życiu wątek zamknięty przychodnia godna polecenia. począwszy od pediatry (najlepsza na świecie dr...
~rene
1

dodano: 12 listopada 2009

Opieka nocna i weekendowa wątek zamknięty Ogólnie jestem zadowolona z opieki, szczególnie polecam pediatrę dr D....
~Ewa
-

dodano: 22 czerwca 2010

Godna polecenia :) wątek zamknięty Jestem zadowolona z funkcjonowanie Przychodni. Korzystam z niej od kilkunastu...
~Ol(g)a
-

dodano: 12 maja 2010

BRAK SŁÓW !! wątek zamknięty Chciałabym wyrazic opinie na temat PANI DOKTOR!!dyżurującej w przychodni...
~PACJENTKA
-

dodano: 1 marca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
34

28

wątków

do góry