Widok

Przychodnia Stogi.

Nic tak nie jest w stanie podnieść ciśnienia z rana jak wizyta w Naszej Przychodni. Panie w rejestracji zachowują się jak udzielne księżne,są niemiłe i nie chcą pomóc pacjentowi.No to ja się pytam, kto tu jest dla kogo? Chociaż od lat są skargi, właśnie na rejestratorki, to nic w tej sprawie się nie zmienia. Dziś szczególnie pozdrawiam przez kupę kamieni Panie Rejestratorki z przychodni dla dzieci, które nie odbierają telefonów i robią wszystko, aby pacjenta nie zarejestrować. Potencjalnym pacjentom życzę duuuużo wytrwałości.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na rehabilitacji za duzo za ludzi i za glosno polowa pracuje, a druga polowa wychodzi na papierosa a my pacjeci za ich palenie placimy .to jakis koszmar w 21 wieku trzy razy z rzedu aparat wola o wylaczenie, a nikt nie podchodzi. natomiat na sali smiechy,kawaly i wyjscia na papierosy to jakis koszmar a nfz ma placic,za co pytam za palenie papierosow.......
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Panie znajome ? Kumpele Tradedia Dramat
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Od wielu lat problem ten sam...Chociaz w innych przychodniach już dawno rozwiązano np.problem recept.Mozna zostawić kartke i receptę odebrać na drugi dzien.Na szczęście już nie naleze do przychodni na Stogach i nie mam problemu z rejestracja.Moge zarejestrować się internetowo ,tel lub osobiście .Problem chyba jest po prostu z organizacja pracy.Skoro w innych przychodniach ,obsługujących duże dzielnice można było dostosować rejestracje do potrzeb pacjentów to co robi kierownictwo na Stogach? Szkoda ze chyba nie czyta komentarzy i nie wyciąga wnioskow
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mnie z gabinetu wyrzuciła dr K., bo miałam numerek od 10.oo do 11.oo. Nie było szans o tej porze, bo było opóźnienie. Przyszłam o 12.00 i się okazało, ze jak jestem spóźniona, to dr nie ma dla mnie czasu. Odmówiła wypisania leku oraz skierowania na badania. Zapytana jak wiec ustala dawkę eutyroksu odpowiedziała, że nie muszę wiedzieć. Dr Mijas jako kierownik przychodni na pytanie dlaczego odmawia się skierowania na badania? odp. - nie wiem. Co może Pani poradzić? odp. Czas się rozstać.....a ja nadal bez wyników
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7