Widok

Przychodnia polmed

Witam serdecznie,niedawno się przeprowadziliśmy na Zaspę.Proszę o polecenia lekarza rodzinnego i lekarza pediatrę w Polmedzie bo nie mamy pojęcia do kogo się przepisać.dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli mogę polecić z własnego 10 letniego doświadczenia z lekarzami w tej okolicy to polecam :
Dla dzieci pediatra Agnieszka Dorocińska - polmed.
Dla dorosłych natomiast Polmedu nie polecam. Jak tam byłem zapisany to zawsze był długi czas oczekiwania na wizytę i nie było lekarza który by mi odpowiadał (ale to moje prywatne odczucia i bardziej mi chodzi o długi czas oczekiwania na wizytę).
Z czystym sumieniem mogę polecić na Zaspie Centrum Medycyny Specjalistycznej sanitas na ulicy Pilotów 21 i lek med. Małgorzatę Niekrasz - Kłopotowską.
I w Sanitasie jest tak że możemy się rejestrować do każdego lekarza rodzinnego pracującego w tej przychodni . Nie czekałem tam nigdy dłużej niż jeden dzień z reguły zawsze byłem przyjmowany tego samego dnia.

Pediatre dr Dorocińska polecam.
Internistow nie. Ciezko sie dostac nawet w przypadku choroby
Doktor Borostowska

Najlepsza jest dr Rabcewicz

Inne tematy z forum Zaspa

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry