Widok

Przychodnia w Osowej - którego lekarza polecacie?

Witam od niedawna mieszkamy w Osowej chcemy przenieść sie do tamtejszej przychodni, któego z lekarzy polecacie pierwszego kontraktu?
Czy są duże kolejki? Ogólne info o tej przychodni :)))
image

image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Naprawdę nikt nie należy do tej przychodni :)))
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ogolnie dla dorosłych to dr Krzyżanek i dr. Judin. A dla dzieciaków dr.Godlewska ale do niej to ciężko się dostać. Trzeba mieć książeczkę - wszystkie info na http://www.ncm.com.pl/70,Biwakowa.html
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dla dorosłych tylko!!! dr Łaszcz!!!
natomiast dla dzieci ??????nikogo godnego polecenia nie ma.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
jednym słowem ile osób tyle opini ://// i nadal nie wiem kogo wybrać....
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam dla dorodłych dr Łaszcz ewentualnie Krzyżanek ale NA PEWNO nie Judim;/
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dlaczego nie dr Judin ? Ja właśnie polecam tego dr
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
mi tez Judim nieraz pomogł:) przynajmniej nie robi łaski ze skierowaniami na badania, zwolnieniami i receptami... nie mam nic do niego
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
zdecydowanie Małgorzata Roguszka-Łaszcz
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
dr Łaszcz
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ponawiam temat do kogo najlepiej zapisać się w przychodni Biwakowa. W rejestracji uzyskałam informację iż zapisy są tylko do dr. Wasilewskiej i do dr. Gil. Którą z Pań polecacie? i kogo jeżeli chodzi o pediatrę niedługo rodzę i też muszę wybrać lekarza prowadzącego.
podbijam pytanie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ponawiam temat do kogo najlepiej zapisać się w przychodni Biwakowa. W rejestracji uzyskałam informację iż zapisy są tylko do dr. Wasilewskiej i do dr. Gil. Którą z Pań polecacie? i kogo jeżeli chodzi o pediatrę niedługo rodzę i też muszę wybrać lekarza prowadzącego.
odpowiedz 0 / 0
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy ktos nalezy do tej przygodni
Witam.Jeśli chodzi o pediatrę to polecam dr. Godlewską ,mam dwoje dzieci które są leczone u niej i nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń do niej ,moi znajomi również
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziekuje Aniu za odpowiedz, a czy mozesz tez cos poradzic odnosnie lekarzy medycyny rodzinnej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam dr. Łaszcz
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
oczywiście dr Łaszcz
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko nie dr Wasilewska!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Łaszcz
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Łaszcz a pediatra dziecięcy dr Godlewska ;]
imageimage

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdecydowanie polecam dr Judina. On jest bardzo sympatyczny i bezproblemowy. Mieszkam w innym mieście i choć mam do tej przychodni bardzo daleko, to nie mam zamiaru zmieniać lekarza. Nigdy nie spotkałam do niego dużej kolejki, przyjmuje punktualnie.
Do samej przychodni mam dwa zastrzeżenia: bardzo ciężko się tam dodzwonić i niektóre panie z recepcji są wyjątkowo nieuprzejme (zupełnie jakby robiły łaskę, że tam pracują).
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zgadzam się, od niedawna mieszkam w Osowej i bardzo zdziwiłam się "uprzejmością" Pań z recepcji. Szczerze mówiąc dawno nie spotkałam się z tak nieuprzejmym i chamskim zachowaniem.
Dyrekcja ncm powinna zwrócić uwagę na ich zachowanie. Drogie Panie-pracę i pacjentów należy szanować!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wychodzi na to że one są dla nas a nie my dl a nich, zgadzam się panie z okienka są ważniejsze ni z lekarz, a najlepiej jak powiedzą diagnozę przez telefon i powiedzą co użyć. A gdy maja odebrać ten cholerny telefon to jakaś maskara
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Osowa

Domy Sołdka 14 (12 odpowiedzi)

Domy powstają w centralnej części Osowy, a więc blisko głównej arterii prowadzącej przez tę...

do góry