Widok
Przygoda z ogrodnikiem
Opinie do spektaklu: Przygoda z ogrodnikiem.
Przygoda z ogrodnikiem
Norm Foster
"Przygoda z ogrodnikiem" to czarna komedia z zaskakującą puentą, wybitnego kanadyjskiego autora - Norma Fostera. Znany jest on polskiemu widzowi z takich hitów scenicznych jak: "Między Łóżkami", "Ostra Jazda", "Old Love", czy "Randka w Ciemno na dwie pary".
Para aktorów - Państwo Dzicy, po latach pracy w teatrze, porzucają ambicje i mizerne życie aktorów ...
Przejdź do spektaklu.
Przygoda z ogrodnikiem
Norm Foster
"Przygoda z ogrodnikiem" to czarna komedia z zaskakującą puentą, wybitnego kanadyjskiego autora - Norma Fostera. Znany jest on polskiemu widzowi z takich hitów scenicznych jak: "Między Łóżkami", "Ostra Jazda", "Old Love", czy "Randka w Ciemno na dwie pary".
Para aktorów - Państwo Dzicy, po latach pracy w teatrze, porzucają ambicje i mizerne życie aktorów ...
Przejdź do spektaklu.
Swietna komedia.
Właśnie obejrzałem spektakl w Gdańsku NOT. Nie wiem skąd te negatywne opinie. Osobiście mogę z czystym sercem polecić spektakl Super zabawa cała sala reagowała non stop salwami śmiechu. Fakt, że największą rozrywkę robi odtwórca roli Hala Dzikiego Michał Sitarski jednak pozostałym aktorom nie można niczego zarzucić. Satyra na dobrym poziomie. Szczerze polecam jedna z najlepszych sztuk komediowych .