Widok
Przyjazna Przychodnia
Od niedawna zapisałam się do tej przychodni. Panuje tu mila, przyjazna atmosfera, personel bardzo życzliwy i pomocny. Lokal przyjemny, nowoczesny , pomieszczenia komfortowe i nienagannie czyste. Pani doktor , do której się zaoptowałam bardzo sympatyczna i z dużą wiedzą i doświadczeniem. Zdecydowanie polecam.
Moja ocena
Baltic Clinic
kategoria: Przychodnie, poradnie NFZ
obsługa: 6
oferta: 4
jakość usług: 6
wyposażenie: 5
czas oczekiwania: 6
ocena ogólna: 6
5.5
* maksymalna ocena 6
Potwierdzam opinię. Przychodnia nieduża, za to czysta i elegancka. Personel sympatyczny i bardzo profesjonalnie podchodzący do pacjenta. Zdecydowanie polecam. Mam jedną sugestię. Przydała by się duża tablica informacyjna , widoczna z daleka. Miałam trudności z odnalezieniem przychodni za pierwszym razem. Pozdrawiam moją ulubioną Panią doktor, Co za szczęście, że znowu przyjmuje Pani na Witominie.
Ale z ciebie mądralucha... z Koziej Wólki rodem :) Czy pacjent nie może dwukrotnie wyrazić swojej opinii, raz podpisując się imieniem, a za drugim razem dla wzmocnienia ekspresji swojej wypowiedzi podkreślić, że jest zadowoloną pacjentką. Przydałby się Tobie specjalista od ograniczeń i defektów mentalnych... ale chyba już na to za póżno.