Widok

Przyjazna Przychodnia

Od niedawna zapisałam się do tej przychodni. Panuje tu mila, przyjazna atmosfera, personel bardzo życzliwy i pomocny. Lokal przyjemny, nowoczesny , pomieszczenia komfortowe i nienagannie czyste. Pani doktor , do której się zaoptowałam bardzo sympatyczna i z dużą wiedzą i doświadczeniem. Zdecydowanie polecam.
Moja ocena
obsługa: 6

oferta: 4

jakość usług: 6

wyposażenie: 5

czas oczekiwania: 6

ocena ogólna: 6

5.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 6
Potwierdzam opinię. Przychodnia nieduża, za to czysta i elegancka. Personel sympatyczny i bardzo profesjonalnie podchodzący do pacjenta. Zdecydowanie polecam. Mam jedną sugestię. Przydała by się duża tablica informacyjna , widoczna z daleka. Miałam trudności z odnalezieniem przychodni za pierwszym razem. Pozdrawiam moją ulubioną Panią doktor, Co za szczęście, że znowu przyjmuje Pani na Witominie.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 11
Potwierdzanie swojej zamieszczonej wyżej opini to jakiś zart ??

a może to marketing XXI wieku ??....
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 11
To nie pierwszy raz - ludzie nie kojarzą, że nr ich identyfikuje - wydaje im się, że jak podpiszą się inaczej, to nikt nie wyczai, że pisze ta sama osoba.
A zawsze co 2 dobre opinie, to nie jedna - brzmi bardziej wiarygodnie.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 11
Tzw Wioskowy Marketing szeptany. Może wyszli z założenia ze jak ktoś 100 x powie to samo, to stanie się to prawdą.

Ciekawe czy maja specjaliste od rozdwojenia jaźni, bo by sie na pewno przydał... sadzac po klientach, którzy dla potwierdzenia........ potwierdzaja swoje wpisy i opinie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ale z ciebie mądralucha... z Koziej Wólki rodem :) Czy pacjent nie może dwukrotnie wyrazić swojej opinii, raz podpisując się imieniem, a za drugim razem dla wzmocnienia ekspresji swojej wypowiedzi podkreślić, że jest zadowoloną pacjentką. Przydałby się Tobie specjalista od ograniczeń i defektów mentalnych... ale chyba już na to za póżno.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry