Widok
jak w szkołach by musiały być płytki zamiast książek zeszytów
to szkoła zakupuję laptopy bądź komputery
bo logiczne że wszystkich na nie nie stać
ostatnio był taki program w telewizji i dopiero ma to jedna szkoła w całej Polsce
która dostała malutkie laptopy co od razu podkreślili że nie zmienia to faktu że będą dalej korzystać z książki i zeszytów
nie znam panią i nie będę oceniał
ale trochę to dziwne
że nagle szkoła daję płyty
może pani pójść do opieki społecznej może pomogą skoro to będzie obowiązkowe
pozdrawiam oraz wszystkiego dobrego
to szkoła zakupuję laptopy bądź komputery
bo logiczne że wszystkich na nie nie stać
ostatnio był taki program w telewizji i dopiero ma to jedna szkoła w całej Polsce
która dostała malutkie laptopy co od razu podkreślili że nie zmienia to faktu że będą dalej korzystać z książki i zeszytów
nie znam panią i nie będę oceniał
ale trochę to dziwne
że nagle szkoła daję płyty
może pani pójść do opieki społecznej może pomogą skoro to będzie obowiązkowe
pozdrawiam oraz wszystkiego dobrego
to bardzo
dobrze ze odkladasz..widac mozna??...komputer nie kosztuje 5 zl..i nikt nie da zadarmo,tylko dlatego ze ktos ma ciezko..kazdy ma ciezko...i nie placz ze nikt tu nie pomaga..bo niby..dlaczego ma??...kazdy by chcial za darmo tylko dlatego ze jest samotna i ma dzieci?/...nie te czasy..drogie "samotne"
.....
Nie czepiajcie się tej kobiety.Czasami ludzie mają jakiś stary komputer który jest na chodzie ale chcą się go pozbyć bo np.jest za stary,zamula i zagraca pomieszczenie.Nikt by go nawet za grosze nie kupił. Więc najlepiej go oddać komuś potrzebującemu.Ja tak z moim starym komputerem zrobiłam.Dla mnie był zbędny komuś innemu się przydał.