Widok

Przyjmę, lub zamienię

Przyjmę, lub zamienię
Witam, moje ogłoszenie będzie dość nietypowe, ale chętnie przyjmę telefon w zamian za komputer, bądź też pomoc/pracę. Ostatnio prześladuje mnie pech, jedyny w rodzinie mam prawo jazdy, rodzice ostatnie oszczędności wydali na samochód dla mnie, a miałem wypadek z osobą, która nie przyznaje się do winy i ją na to stać (ja w cieniasku, sprawca w nowym audi :( ), a ostatnio skradziono mi telefon. Przyjmę jakiś telefon, mile widziany nowy, tak aby posłużył dłuższy czas (np gdy ktoś przedłuża umowę i odbiera od operatora za darmo). Mogę w zamian oddać stary komputer, dość dobry z monitorem, albo pomóc w jakiejś przydomowej pracy. Oferta jest jednorazowa, nie jestem handlarzem. Z góry dziękuje za zainteresowanie. Mile widziane ogłoszenie z Wejherowa, aczkolwiek nie widze problemu, żeby po południu podjechać skm do Trójmiasta. Komórka jest mi potrzebna, ponieważ bez niej nie mam nawet jak znaleźć jakiejś dorywczej pracy, czy też zapytać znajomego z innej szkoły czy moge z nim wrócić do domu (uczę się w Wejherowie, a do domu mam ponad 20 km) Numer telefonu podaje do mojego przyjaciela.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

co za idiota nie wzywa policji jak nie jego wina, pozatym na auto stac a na telefon nie przeciez auto tez trzeba utrzymac OC kosztuje ponad 1000 a nowy tel juz od 60zł
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pnie Kacprze

Nie jest potrzebny monitoring ani swiadkowie wypadku,na komisariacie zlozy pan zeznania a nastepnie prawdopodobnie powolaja rowniez na swiadka "sprawce wypadku".Potem zostanie powolany biegly w zakresie ruchu drogowego,to on bedzie zajmowal sie ustaleniem przyczyny wypadku i winy jednego z panstwa.Na miejscu zdarzenia napewno spisal pan protokol z uczestnikiem wypadku wiec nie ma problemu z ustaleniem tozsamosci drugiego uczestnika wypadku.Prosze sie udac na komisariat i zrobic tak jak panu napisalam,powodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do autora

Chłopie zjeżdżaj stąd po kłamstwem jedzie na odległość chcesz komórkę nową odstąpię Ci tylko musisz posprzątać po węglu....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

rozum sześciolatka

Sposób myślenia i rozumowania sześciolatka. Ludzie, dajcie temu nieborakowi telefon, bo zacznie kraść. Ma oszczędności, które chce przekazać rodzicom, ale telefon (najlepiej nowy) mają mu dać obcy ludzie. Ułańska fantazja.

Niektórzy

Chyba nie potrafią czytać, napisałem wyraźnie, że proszę o tego rodzaju pomoc jednorazowo, nie należę do osób które zmieniają telefon jak rękawiczki. Wolę moje oszczędności przekazać rodzicom, aniżeli wydać je na telefon. Nikogo do niczego nie zmuszam, więc jeżeli ktoś mi nie wierzy - trudno, wolałem poprosić kogoś o pomoc niż kraść. A Pani, która udzieliła porady cywilnej bardzo dziękuje i chyba jutro wybiorę się na komisariat, tylko niestety nie mam świadków, a wypadek był w miejscu, w którym nie ma szans ja jakikolwiek monitoring :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

" Przyjmę jakiś telefon, mile widziany nowy "

buhahahahahah
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

hahahaha

poczucie humoru w narodzie nie ginie

Jestem ciekawy co ludzie jeszcze wymyślą żeby wyprosić jakąś rzecz. Było: na samotną matkę i ojca, na chore dziecko, na śmierć dziecka i małżonka, na wielodzietność, na kalectwo, na ojca dłużnika, na zabiedzonych emerytów, na męża hulakę, na kradzież, na pożar, na wichurę, na zalanie i podtopienie, na złego pracodawcę, niektórzy na zakręt życiowy, na wypadek przy pracy a teraz na wypadek samochodowy. Jak prześladuje cię pech, to albo zgubisz telefon, albo ci ukradną - szkoda ci dawać, zwłaszcza nowy.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przykro mi ale...

Jesli chodzi o wypadek to prosze pana jest sad,gdzie mozna udowodnic wine,i nie wazne czy ktos jezdzi audi czy Tico np...sama mialam takie zdazenie,jedzie pan na komisariat sklada(komisariat w miejscu zdarzenia) zeznania i policja dalej zajmuje sie sprawa po czymn kieruje sprawe do sadu,trzeba tylko dokladnie opisac zdarzenie na miejscu w komisariacie:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Społeczność

Szczeniak 3 miesiące suczka (27 odpowiedzi)

Szczeniak 3 miesiące suczka Oddam sunię 3 miesięczną haski z owczarkiem szwajcarskim z powodow...

do góry