Widok
Przykro mi, ale nigdy więcej.
Było drogo, a kaczka była gumowata i sucha. Podana w dziwnej postaci -pokrojonych paseczków w dodatku było jej bardzo mało choć w menu jest odpowiednio 25z za1/4 i 40zł za 1/2, ale nie wiem czemu odpowiadają te proporcje, bo na pewno nie jednej czwartej i połowie kaczki. Sam smak kaczki również był rozczarowujący - nic specjalnego, jak już wyżej wspomniałam była sucha, kawałki a mięsa były małe i gumowate. Nie polecam tego miejsca, bo jedzenie mi nie smakowało, jak za taką cene znam o wiele lepsze miejsca w trójmieście gdzie można zasmakować w dobrej kuchni, nie przepłacając przy tym za dania, które na to nie zasługują. zwstawy sushi rownież moim zdaniem są zawyżone porównując do innych miejsc. Jest to zapewne kwestia nadrobienia budżetu zaiwestowanego w remont wnętrza - także nie powala na kolana, a lampy faktycznie świecą ostrym jaskrawym światłem, które przeszkadza w odprężeniu. Po za tym miejsce świeciło pustkami i mimo fajnego widoku już tam nie powrócimy. Mam nadzieje ze właściciel zejdzie na ziemie z tego olimpu i obniży ceny, bo jak będzie serwowal takie g...o w takiej cenie to klientów wielu mieć nie będzie. Pozdrawiam.
Moja ocena
Nigiri Sushi Bar i Restauracja
kategoria: Sushi
obsługa: 4
menu: 1
jakość potraw: 1
klimat i wystrój: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.5
* maksymalna ocena 6