Widok

Przymorze - gdzie wydrukować ulotki i dyplomy ?

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Potrzebuję sprawdzonej firmy poligraficznej, która zatrudnia kumatych ludzi z jakimś wyczuciem estetycznym. Najlepiej na Przymorzu. Do załatwiania takich spraw przez internet się zraziłam. Możecie kogoś polecić ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ksero Kopia na Krzywoustego, w pobliżu Droszyńskiego. Robiłem tam różne projekty prywatne i służbowe i zawsze byłem zadowolony. Duży plus że na miejscu można porozmawiać z Panem (Introligator?), który bardzo dobrze zna się na projektowaniu i zwykle jest w stanie zaproponować kilka fajnych opcji w zależności od budżetu. Spoko jest też Ksero Maluch przy Wita Stwosza koło wieżowców, ale z nimi mam dużo mniejsze doświadczenia, bo nie zawsze mieli sprzęt niezbędny do wykonania określonego zlecenia, duży plus jednak że odpowiadali na zapytania w sprawie zleceń.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No i Kordes - mają szeroki wachlarz usług, i prace dyplomowe, i obrazy na płótnie. Ja korzystam od lat (najczęściej wydruki ale i oprawy robiłam) i zawsze byłam zadowolona. Mam tylko do nich żal że punkt jest czynny już tylko od poniedziałku do piątku, i nie bardzo rozumiem sens.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Przymorze Małe

LIDL koło zielonego rynku (17 odpowiedzi)

Czy to prawda że na placu koło rynku będzie Lidl?

Słupska 63 (7 odpowiedzi)

Apartamenty powstają na Przymorzu, przy mało ruchliwej uliczce, z której korzystają głównie...

Partnera do gry w badmintona (6 odpowiedzi)

Szukam partnera do gry w badmintona.

do góry