Widok

Przystań Letnica

Letnica Nowa Letnica Temat dostępny też na forum:
Inwestycja Przystań Letnica podzielona została na trzy etapy, w ramach których powstanie łącznie 16 budynków. Pierwszy obejmuje budowę trzech 6-kondygnacyjnych budynków przy ul. Letnickiej, w których zaplanowano mieszkania od 2 do 4 pokoi o powierzchniach od 42,43 do 90,57 m kw.

W tym etapie powstanie też 149 miejsc postojowych w podziemnej hali garażowej oraz cztery naziemne miejsca ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Autorze opcjonalny, po pierwsze: Atal nie dominuje w Gdańsku, po drugie jako jedyny jak na razie zbudował drogę przy osiedlu, reszta należy do Develii, Robyga i JVC, po trzecie rozbawiłeś mnie tymi radioaktywnymi odpadami, tak to gorsze niż Czarnobyl. Poczytaj dobrze historię zanim coś napiszesz :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Maatti, Ty już mieszkanie kupiłeś na tym osiedlu, więc Twoje pozytywne opinie wynikają z tego faktu.
On, przez przedstawiciela dewelopera został potraktowany nie tak, jak sobie to wyobrażał, stąd wymyślne argumenty na nie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pamiętam jak chciałem kupić w Robygu i przyszła kobieta z gotówką na 2 mieszkania i zapytała o rabat, to ją wyśmiali, więc podejście olewania klienta niestety jest wszędzie... Dzisiaj jednak rozbawił mnie hit - cena metra kwadratowego w Porto - 14000, toć taniej na Teneryfie kupię mieszkanie :-) Miłego dnia!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli faktycznie sprzedawcy/przedstawiciele dewelopera zachowali się lekceważąco w stosunku do potencjalnego klienta, to świadczy tylko o braku profesjonalizmu, a czasami o zwykłym chamstwie. Prędzej czy później czas deweloperów się skończy, a wtedy pozostałe w pamięci złe opinie przełożą się na wyniki sprzedażowe.
Muszę przyznać, że moje kilkukrotne kontakty z przedstawicielami dewelopera zawsze pozostawiały dobre wrażenie. Przykładowo byłem zainteresowany mieszkaniem, które było zarezerwowane. Pozostawiłem do siebie kontakt. Klient, dla którego była rezerwacja w końcu zrezygnował. W międzyczasie mieszkania u tego dewelopera podrożały, a ja kupiłem to mieszkanie po starej cenie na dodatek z niewielkim rabatem. Jeżeli ktoś ma oczekiwania, że deweloper obniży cenę np. o 20%, to niestety nie będzie zadowolony z negocjacji :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

to otworz sobie te ksiazke energetyczne instalacje kominowe, i spojz na mape gdanska, zakresl kolo zasiegu dymu z elektrowni i okaze sie ze caly gdansk jest zagrozony dymem- starowka, wrzeszcz , zaspa , brzezno, przymorze itd dym dociera w okolice poludnia gdanska, jasien , osowa w zaleznosci od wiatru. To nie jest problem letnicy a calego gdanska. Wybudowana w prlu elektrownia prawie bez zmian dziala i truje caly gdansk, mieszkancy powinni zmusic pazerna firme do inwestycji przebudowy i zmiany paliwa zasilajacego i pozbycie sie wegla. To co tam ostatnio zainwestowali to jest nic zmiana kosmetzczna nie wplywalaca na jakosc powietrza w gdansku.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

to kup tam i niewracaj do polski, a ha poszukaj sobie tam pracy , szczescia zycze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W porto 12400

w porto 14 tysi za metr
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to samo mialem nie polecam robyga , katastrofa
do góry