Widok

Przystań Żywiec

Przystań Żywiec Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Przystań Żywiec, 25 sierpnia 2006 - 26 sierpnia 2006
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przystań Żywiec

Ponieważ bojkotuję produkty sponsora imprezy w związku z polityką firmy dotycząca browaru w Gdańsku - Wrzeszczu więc nie wezmę udziału w imprezie i oby was pogoda nie rozpieszczała.
Miłego dnia

HEJ!!

Na Hej napewno pojde, bo lubie tą muzyke. zreszta ludzie, to wspaniale ze komus sie chce robic takie imprezy! trzeba korzystac!

przystań żywiec

czy ktoś może wie czy tam będzie zimny browarek w promocyjnych cenach, a moze i jakieś jedzonko (kiełbaski z grilla, karkóweczka)

przystań żywiec

czy ktoś może wie czy tam będzie zimny browarek w promocyjnych cenach, a moze i jakieś jedzonko (kiełbaski z grilla, karkóweczka)

no to widzimy sie wszyscy na Heyu :)

Byłem!!!!

już dawno nie widziałem Heya w takiej formie!!!, Świetna impreza, tylko Niedźwiedź mógłby trochę poskakać na tej scenie. Dzisiaj Sistars - koniecznie muszę zobaczyć sieostry przed zawieszeniem działalności. Ktoś wie na jak długo??

Dobry koncercik

Wspaniały koncercik Heya. Bawiłem się znakomicie, chociaż kumple tradycyjnie zawiedli... Wielki plus dla organizatorów. Pozdrowienia dla świetnie tańczącej Inez...

Wspaniały koncert

Tak tak, na Hey było swietnie. Co prawda było tam paru pijanych, ciężkich kloców, którzy latali i oczywiście zarobiłam od jednego glanem w głowę, ale ogólnie było wspaniale. Kasia jak zawsze niezawodna. A Niedźwiedź bardzo sympatyczny.

super zabawy

na przystani zywiec mozna sie świetnie bawić nawet w deszczowe dni. Organizowane sa super konkursy.
Ja osobiście wygralam pilke do siatkówki w Gdańsku w Brzeżnie. Pozdrawiam

Inne tematy z forum Rozrywka

Ikony Jazzu: Jan Garbarek feat Trilok Gurtu (3 odpowiedzi)

Jeden z największych saksofonistów w historii muzyki jazzowej - Jan Garbarek powraca do Polski!...

Garmin Półmaraton Gdańsk 2024 (18 odpowiedzi)

Morze biegaczy po raz jedenasty wybiegnie na ulice Gdańska! Już 29 września odbędzie się kolejna...

Wisłoujście 2024 (8 odpowiedzi)

Festiwal Wisłoujście to największe polskie wydarzenie poświęcone rodzimej scenie muzyki...

do góry