Widok

Przystanek Morena

Przystanek Morena Morena Młoda Morena Temat dostępny też na forum:
Przystanek Morena powstaje właśnie blisko naturalnych terenów zielonych i Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego. Jednocześnie lokalizacja w strukturze rozwiniętej dzielnicy zapewni swobodny dostęp do rozbudowanej infrastruktury miejskiej (szkół, przedszkoli, żłobków, opieki zdrowotnej, sklepów różnej wielkości i punktów usługowych) oraz komunikacji zbiorowej - przystanków autobusowych, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ktoś? coś? na temat tego dewelopera??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

udało się znaleźć jakieś informacje?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inwestycja Przystanek Morena

Oglądałem ten teren na którym powstaje inwestycja Przystanek Morena. Blok będzie położony poniżej otaczającego go terenu i dodatkowo wkopany w skarpę. Od strony południowo-zachodniej okna będą będą wychodziły na skarpę a wyższe kondygnacje okno w okno z blokiem z wielkiej płyty na ul Powstania listopadowego - słońca zero i mało kameralnie.. Od strony wschodniej okna wyjdą na nowo planowane bloki które zgodnie z "wuzetką" będą mogły mieć wysokość wieżowców ul Kusocińskiego. Okna od wschodu prosto na ulicę. Dziwie sie, ze ktoś w takim miejscu zdecydował się na budowę.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nowy jakiś bez doświadczenia... Zero info w sieci.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

jakie nowo planowane bloki masz na myśli? kto zamierza tam budować?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

informacje to tak, ale brak opinii osób, które się zdecydowały od niego kupić

około 9 brutto za metr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

ceny

Cena jest uzależniona od poziomu i wielkości lokalu. Zaczynają sie od 8500 zł m/kw
Oczywiście można umówić się u nas na rozmowę i ponegocjować warunki.
biuro@mrdom.eu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Idealny budynek dla chcących złapać odrobinę depresji.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8

Piękna wizualizacja XD Tam jest polna droga i pewnie tak zostanie bo należy do spółdzielni Terenów zielonych po prawej niedługo nie będzie bo działkę miasto sprzedało i wydało zgodę na zabudowę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

skarpa

Dzień dobry. Miał Panna zapewne na myśli, skarpę od strony zachodniej. Obecnie budynek ma wylaną stopę betonową, na której stanie 7 kondygnacji. Pierwsze piętro mieszkalne jest na wysokości szczytu skarpy. Cała skarpa będzie zielona zgodnie z projektem nasadzeń roślin. Między skarpą a ścianą budynku są przyjemne ogródki. Napewno nie doprowadzą osoby zdrowe do depresji. Mieszkania od strony skarpy (czyli zachodniej) posiadają dodatkowe okna od strony południowej. Nasza inwestycja powstaje w mieście, więc jest to logiczne, że każda nieruchomość ma sąsiadów. Jak ktoś ma ochotę z okna mieć widok na pola i łąki, to kupuje nieruchomości po za miastem. Na przedmieściach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

ceny

Dzień dobry. Ceny zaczynają się od 8500 zł m/kw. Zapraszam do kontaktu osobistego z działem sprzedaży. http://www.przystanekmorena.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dzień dobry. Jestem pewny, że inwestor na sąsiedniej działce też będzie miał interes, aby ta droga była ładna i utwardzona.

inwestor

Byłem u inwestora w jego siedzibie w Gdyni. Wygląda bardzo profesjonalnie. Miał kilka już inwestycji w Pucku, Gdyni. Obecnie buduje jeszcze w innych miejscach. Ja jestem zainteresowany tą nieruchomością.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

To po co rysować na wizualizacji drogę której nie ma i sugerować ze kiedyś tam w przyszłości inwestor z działki po przeciwnej stronie może coś zrobi z droga?

Wcinanie zabudowy w stromą skarpę

Lokalizacja dużej kubatury, poprzez podcinanie wysokiej skarpy, która jest oparciem dla istniejącego zespołu zabudowy mieszkaniowej wielorodzinnej, zrealizowanej jako zespól budynków mieszkalnych osiedla "Morena" , jest dowodem na przede wszystkim brak wyobraźni - skutki zabudowywania wszystkiego co jest zielone i zdolne do retencji wód opadowych, już można oglądać w wielu miejscach na świecie. Ale pazerny kapitalizm u nas, jak widać, świetnie się czuje. Kto by się przejmował środowiskiem i... obecnymi mieszkańcami.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja pierdziele 9 koła za metr, kilometr do autobusu/tramwaju, blok na skarpie uważam gruba przesada realną wartość inwestycji max 7 za metr
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nowa inwestycja obok

A który deweloper będzie budował obok ? Tu ceny za metr ok. 9 tys
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0