Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
prawdziwe miejsce relaksu wątek zamknięty Doskonałe miejsce z przemiłym personelem ;)) i bardzo dobrym masażem
~stały klient
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2016

Jak najbardziej polecam wątek zamknięty Kameralny klimat, usługi na wysokim poziomie, rewelacyjne ceny, pełen...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 października 2013

Świetnie wątek zamknięty Super miejsce, polecam każdemu! W miłej atmosferze, mając do dyspozycji sauny...
~Ewka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 grudnia 2012

Sauna parowa wątek zamknięty Z tego co się orientuję ma być w niej chłodniej niż w suchej...ale nie...
~Klientka
-

dodano: 12 października 2012

Polecam salon! wątek zamknięty Bardzo miła i profesjonalna obsługa! Byłam tam pierwszy raz i wiem, że będę...
~Małgosia
2

dodano: 22 czerwca 2011

Super !!!! Bardzo fajne miejsce wątek zamknięty Korzystalismy z masazu I zabiegu kosmetycznego Na Twarz- masaz cudowny ;))...
~Ania
-

dodano: 8 czerwca 2012

Świetne miejsce wątek zamknięty Dziewczyna zabrała mnie tam na moje urodziny i powiem szczerze - wyszedłem...
~Adam
-

dodano: 27 maja 2012

rozczarowanie wątek zamknięty Wybraliśmy się na "Wieczór we dwoje" i niestety bardzo się zawiedliśmy. Salon...
~Para
-

dodano: 20 maja 2012

Mile zaskoczone wątek zamknięty Byłyśmy z koleżanką tam dzięki ofercie Relaks dla dwojga,sauna sucha,sauna...
~Kasia i Beata
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 19 października 2011

Super Gabinet z sauną i masażem wątek zamknięty Chciałbym polecić usługi tego salonu. Korzystaliśmy z zabiegów dla dwojga....
~Tomasz
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry